FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Gafeurul de serviciu » FCSB a pierdut titlul din cauza lui, acum e din nou "gaură" în echipa lui Dică

Articol de , , - Publicat marti, 09 octombrie 2018 08:09

Bogdan Planici a greşit decisiv la eşecul cu Chiajna, aşa cum o făcuse şi în finalul play-off-ului, când FCSB a pierdut titlul în special din cauza erorilor stoperului sârb.

Gafă de proporţii Planici, gol Batin şi FCSB a pierdut acasă cu Chiajna, scor 0-1. Cam aceasta e povestea pe scurt a meciului de duminică. Unul în care stoperul sârb a fost personaj negativ. Şi nu e prima dată când fundaşul, care a avut evoluţii foarte apreciate în debutul sezonului trecut, comite erori decisive, din cauza cărora echipa pierde.

În finalul sezonului precedent, în plină luptă cu CFR Cluj pentru câştigarea titlului, Planici a fost poate principala "gaură" pentru echipa lui Dică. A greşit decisiv în meciul în care FCSB a pierdut practic campionatul. Înfrângerea de la Iaşi, meci înaintea căruia FCSB era pe primul loc, a venit în urma golului marcat de Andrei Cristea, după ce Planici a pierdut impardonabil o minge în faţa lui Panţîru, acesta a scăpat pe contraatac şi i-a oferit lui Cristea un assist.

După acel joc, CFR a preluat şefia clasamentului, pe care n-a mai lăsat-o până la final, iar FCSB a pierdut campionatul. Planici nu şi-a revenit şi continuă şi în acest sezon seria gafelor, iar cea din meciul cu Chiajna a produs o nouă înfrângere. 

MECIURILE ÎN CARE PLANICI A GAFAT

Meciul Nota GSP
Poli Iaşi - FCSB 1-0 4
Viitorul - FCSB 2-2 4
Poli Iaşi - FCSB 1-0 2
FCSB - Chiajna 0-1 3

"Mă consider vinovat la gol, da, dar toată echipa este vinovată la înfrângere, aşa cum atunci când câştigăm, toţi avem merite. Am dominat meciul, am avut posesie, am făcut o singură eroare şi am pierdut"
Bogdan Planici, fundaş FCSB

"Nu suntem obişnuiţi să jucăm pe stadionul din Voluntari. Ne simţim mult mai bine pe Arena Naţională, sper să revenim cât mai repede acolo"
Bogdan Planici, fundaş FCSB

E printre cei mai slabi!

Media notelor GSP în actualul sezon e una foarte mică pentru Bogdan Planici. Numai 5,46. Doar doi jucători din lotul lui Dică au calificative mai slabe decât sârbul: Ovidiu Popescu şi Mihai Roman, ultimul venit în urmă cu doar o lună. În primele 6 luni în tricoul roş-albastru, Planici a fost unul dintre cei mai buni jucători. 

300.000 €e suma cu care FCSB l-a cumpărat pe Planici în vara lui 2017, de la Vojvodina Novi Sad

"L-au înnebunit!"

Gigi Becali a găsit şi o altă explicaţie pentru prestaţia slabă şi poate chiar şi pentru eroarea pe care Planici le-a avut duminică, la meciul disputat la Voluntari. "I-au tot strigat de pe bancă să nu ia galben, să nu ia galben, să nu fie suspendat etapa viitoare. Şi lui, dar şi lui Nedelcu şi Morais, cred că l-au şi înnebunit de cap cu chestia asta. De ce să nu ia galben? Lasă-l, mă, să joace fotbal... ia galben, asta e, joacă alţii etapa viitoare", a spus Becali. Planici, Nedelcu şi Morais erau la limita suspendării, dacă ar fi fost avertizaţi urmau să lipsească la derby-ul cu CSU Craiova, programat pe 21 octombrie, în Bănie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  09 Octombrie 2018, 13:57
Postat de martinpen pe 09 Octombrie 2018, 10:54

Voi astia 3 care semnati acest articol... Chiar nu aveti voie sa scrieti si despe altceva? De ce va simtiti obligati sa scrieti articole doar despre fcsb? Sunteti ziaristi sportivi sau laudatori de casa ? ASm inteles ca Apostol si Vranceanu sunt la Dinamo... voi la fcsb... Restul echipelor nu exista ?

Vezi ca e chiar deasupra un articol despre cât de penibilă a fost echipa ta cu Botoșani și ce note a luat. Comentează acolo

catalin_cj
catalin_cj  •  09 Octombrie 2018, 12:42
Postat de florar pe 09 Octombrie 2018, 09:53

Iar dau de tine? Penibil a fost arbitrajul si contra Stelei si pentru CFR si Craiova...Ca la,,adevar,,acum se putea vorbii si de gresela portarului la golul lui Lullaku...Portarul CFR...

Corect

martinpen
martinpen  •  09 Octombrie 2018, 10:54

Voi astia 3 care semnati acest articol... Chiar nu aveti voie sa scrieti si despe altceva? De ce va simtiti obligati sa scrieti articole doar despre fcsb? Sunteti ziaristi sportivi sau laudatori de casa ? ASm inteles ca Apostol si Vranceanu sunt la Dinamo... voi la fcsb... Restul echipelor nu exista ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează