FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, 20:30

GALERIE FOTO // Cel mai provocator derby: 38 de poze incendiare! » Anamaria vs Maria: votează-ți favorita din FCSB - CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 10:58

FCSB și CSU Craiova joacă azi, de la ora 20:30, în derby-ul etapei a 3-a din play-off. Partida este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe LookSport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Derby-ul dintre FCSB și CSU Craiova nu va fi încins doar pe teren, ci și în tribune, acolo unde fanii promit să facă o atmosferă incendiară.

Anamaria, cea mai sexy fană a celor de la FCSB, este încrezătoare în șansele echipei sale să câștige și așteaptă cu nerăbdarea meciul de pe Arena Națională.

anamaria dodan 7 +38 FOTO

Craioveanca Maria Ceaușilă, fiica fostului fotbalist Gheorghe Ceaușilă, lucrează în prezent la Federația Română de Fotbal și este cea mai sexy fană a oltenilor. Superba brunetă nu ratează ocazia de a merge la meciurile celor de la CSU Craiova pentru a încuraja echipa lui Devis Mangia, iar în seara acesta va trăi cu emoții duelul cu FCSB.

 

maria ceausila 7 +38 FOTO

 

Care dintre fane câștigă derby-ul?

Anamaria (FCSB)
Maria (CSU Craiova)

Citește și:

4 acțiuni anti-FCSB făcute de Mihai Rotaru » De la șicane în trafic la program de meci jignitor: „Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  31 Martie 2019, 21:45

SERIOS?

 •  31 Martie 2019, 16:26

Nu ne intereseaza fufele voastre, pescarilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează