FOTBAL  »  Superliga  »  PETRECERE

GALERIE FOTO Chef cu Adi de la Vâlcea » Foștii steliști s-au întrecut în dansuri la Pitești

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 09:22

Foștii steliști s-au reunit la Pitești cu ocazia botezului fetiței lui Andrei Prepeliță, Miriam Alexandra.

Frații Costea, Vlad Chiricheș, Alex Chipciu, Alex Bourceanu, Raul Rusescu, Latovlevici și Cristi Tănase au fost printre vedetele invitate de Prepeliță la petrecerea organizată vineri seară la Hotelul Ramada.

Prepeliță (32 de ani), acum la Chiajna, și foștii săi colegi au făcut spectacol pe ringul de dans, unde atmosfera a fost întreținută de Adi de la Vâlcea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
minell73
minell73  •  28 Mai 2018, 17:26

Ce moda frumoasa. Adevaratii cocalari poarta pantaloni slim. Femeile poarta pantaloni largi. Deci s-a inversat totul. Lui dica ii sta cel mai bine cu pantaloni slim, ca e cracanat.

fangigi
fangigi  •  26 Mai 2018, 18:49

Ce fete tipice de fcsbisti, in frunte cu Chipciul, ***!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

500125886992791
 •  26 Mai 2018, 16:24

ADY WONDERBOY, VALY THE STORM,,etc...altceva ,mai bun pt rateurile ,cate isi spun fotbalisti,în activitate sau out..nu prea ai ce sa găsești la niste copii cu iq de ***...prost sa fii,noroc ca esti..cei 7 ani de acasa *** ,toate momaiile,care își spun ,acum,ca sunt fotbalisti...aiurea,proaste *** lor.*** sadea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează