FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

GALERIE FOTO Cine e femeia care i-a distrus cariera lui Mihai Voduț: „M-ai lovit. Eu nu sunt proasta ta. O să plătești”

Adelina Rosse, fosta iubita a lui Mihai Voduț // Foto: Facebook +38   FOTO
Adelina Rosse, fosta iubita a lui Mihai Voduț // Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 16:30

Adelina Rosse e femeia care a dat presei capturi ale discuțiilor ei cu fotbalistul Mihai Voduț de la Viitorul. Atacantul de 24 de ani a rugat-o pe frumoasa brunetă să-i bage un bilet la pariuri, iar unul dintre meciurile jucate era chiar cel dintre Astra și Viitorul, ultima fiind echipa la care evolua.

Adelina și Voduț s-au despărțit la finalul anului 2018, iar discuțiile dintre cei doi au fost extrem de dure și au apărut în presă.

“M-ai lovit și nu este prima dată când mă lovești. Pentru ce? Du-te să dai în cine vrei tu, eu nu sunt proasta ta, că eu am fost destul. Ai înțeles? Dacă nu o să te fac să plătești pentru tot ce am pățit. Tu faci așa cu toate și trebuie să te oprești”, i-ar fi spus Adelina Rosse lui Mihai Voduț, conform Cancan.

iubita lui vodut 42

În urma apariției în mass-media a biletului la pariuri jucat de Voduț, Gică Hagi a hotărât să-i rezilieze contractul fotbalistului. Detalii AICI!

Citește și:

Gică Hagi e nemilos! L-a dat afară pe jucătorul care a pariat pe un meci al Viitorului

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează