FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-2

GALERIE FOTO Denis pericol public în "Groapă"! Alibec s-a distrat cu Dinamo, iar Astra a câștigat, 2-1

FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 14:45

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo în "Ștefan cel Mare", scor 2-0 și a egalat FCSB și Sepsi în fruntea Ligii 1, toate având câte 14 puncte. Denis Alibec a lăsat în urmă toate criticile din ultimele luni, când devenise ținta principală a tuturor, a revenit la Astra, în liniște, în mediul care-i convine cel mai mult.

A avut nevoie de 4 meciuri pentru a se roda și a intrat în circuit normal cu Dinamo. Cu cine altcineva dacă nu cu victima preferată.

A spart ghinionul ultimelor luni în minutul 13. Număr ghinionist pentru alții, de această dată norocos pentru el. A pus simplu latul din 6 metri la o pasă a lui Begue. A trimis pe sub Penedo și i-a amuțit pe puținii fani dinamoviști veniți la stadion. Îl putea taxa pe panamez și trei minute mai târziu, direct din corner.

A urmat apoi o perioadă bună pentru "câini", Cooper (17), Popa (18 și 27) și Neicuțescu (42) au ratat rând pe rând însă. Dinamo mai putea fi "curentată" la ocazia lui Llullaku (33).

A doua repriză Denis Alibec a fost "one man show" în "Groapă", a făcut ce a vrut în atac. N-a mai înscris în a doua parte, dar și-a pus colegii de 3 ori în poziții excelente. Moise n-a iertat în minutul 66. O pasă spectaculoasă peste toată apărarea "câinilor" l-a adus pe fotbalistul intrat pe teren în locul lui Begue într-o poziție excelentă. A trimis o boltă peste Penedo care a aterizat după linia porții. Era 2-0.

Giurgiuvenii au mai irosit câteva ocazii care îi puteau costa. Aflat la debut, Subotici a înscris pentru "câini" (88), târziu și Dinamo ajunge la a 4-a înfrângere în 8 etape. În plus are cea mai slabă apărare din Liga 1, 16 goluri primite.

Astra urcă pe locul 2, la egalitate cu FCSB și Sepsi, toate cu 14 puncte. Dinamo e momentan pe locul 8, cu 10 puncte, însă finalul etape o poate găsi după locul 10.

FINAL DINAMO - ASTRA GIURGIU 1-2 ( Subotici 88 / Alibec 13, R. Moise 66) 
*Alibec este la al 10-lea gol împotriva lui Dinamo, victima sa preferată 

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

Echipele: 

Dinamo: Penedo - Corbu, M. Popescu, R. Grigore, Olteanu - Hanca, Gomelt, Cooper - Neicuțescu, D. Popa, Nistor 
Rezerve: Eșanu, Delorge, Tîrcoveanu, D. Ciobotariu, Salomao, Subotici, Moldoveanu 

Astra: Iliev - Belu, Cestor, Erico, Radunovici - Begue, Mrzljak, Biceanu - Balaure, Alibec, Llullaku 
Rezerve: Lazar, Roșu, Buș, Butean, Crișan, Moise, Gavriliță 

***

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (535)
kwd2018
kwd2018  •  15 Septembrie 2018, 16:33
Postat de zecs93 pe 15 Septembrie 2018, 04:34

unde *** vorbeam eu cu apelativu domnu negoita, ***-*** *** si *** *** din *** !!! Pe ala l-as vrea disparut in secunda 2 !!!

Jet ca asa vorbeai cand a venit cu miu dimai. Las o jos ca macane , ipocrita mica

mosvasile
mosvasile  •  15 Septembrie 2018, 15:16

E la mintea cocosului, ca singurul care-l putea neutraliza pe Alibec-cum o facea Nedelcearu-era un jucator cu un fizic pe masura lui-adica Mihai Popescu ori Subotici!De aici trebuia sa gandeasca Bratu intreaga formula de joc!Deci fundasii centrali ar fi trebuit sa fie Popescu+Katsikas,iar daca totusi insista sa joace cu Popescu-Grigore,trebuia sa inceapa cu Subotici-in locul lui Gomelt-la marcaj la Alibec!In fine,daca tot nu l-a dus mintea- sa puna om la marcaj pe Alibec-sa se fi rugat de Gigi Multescu-"Nene Multescule,nu-l baga pe Alibec,te rog frumos"!

zecs93
zecs93  •  15 Septembrie 2018, 04:34
Postat de kwd2018 pe 14 Septembrie 2018, 22:34

Pai daca e si zecs la meci , e dovada de ipocrizie clasica dinamovista. Ca el vorbea cu domnul negoita pe aici

unde *** vorbeam eu cu apelativu domnu negoita, ***-*** *** si *** *** din *** !!! Pe ala l-as vrea disparut in secunda 2 !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (535)
Comentează