FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

GALERIE FOTO Ele sunt campioanele de la malul mării » Ce "bijuterii" au acasă jucătorii lui Hagi

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2017 17:49

Jucătorii Viitorului au luptat pe teren pentru câștigarea titlului, iar după sărbătoarea cu Hagi și suporterii de la mijlocul terenului, campionii s-au dus direct spre femeile din viețile lor, fie ele mame, soții sau iubite.

Acestea au atras toate privirile în cea mai importantă zi a partenerilor lor. Chiar dacă fotbaliștii au venit la petrecere direct de la stadion, iubitele lor nu s-au lăsat așteptate prea mult.

Căpitanul constănțenilor, Romario Benzar, a fost însoțit de Bianca, iubita lui, care i-a dăruit un băiețel chiar anul acesta, în luna martie. Și Iancu, Țâru, Țucudean, Morar, Vână, Ganea, Râmniceanu și Roșu le-au avut alături pe partenerele lor în cea mai importantă zi de când sunt la Viitorul.

Casap și Hodorogea au primit susținerea părinților, care nu au vrut să îi lase singuri în cea mai specială zi din carieră, amândoi aflându-se la primul titlu câștigat.

LOREDANA - iubita lui Florinel Coman

ALEXANDRA - iubita lui Ionuț Vână

ELI - iubita lui Vlad Morar

BIANCA - iubita lui Romario Benzar

MARIA - iubita lui Bogdan Țâru

Mai multe imagini în galeria foto!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
catalynn
catalynn  •  28 Mai 2017, 05:02

Important e ca le plac lor ... niste chivuțe! :-)))

364058783974964
Eyrius Eyris  •  28 Mai 2017, 00:44

Foarte simpatice.

fibra
fibra  •  27 Mai 2017, 23:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează