FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 21:00 DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

GALERIE FOTO FCSB - Dinamo INCENDIAR! Cele mai sexy iubite de la cele două rivale încing Derby de România

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 11:24

FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 21:00, în Derby de România. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Meciul dintre cele două mari rivale se anunță a fi unul spectaculos și tensionat. Lupta nu se va da doar pe teren, ci și în tribune, acolo unde iubitele jucătorilor vor trăi derby-ul la intensitate maximă.

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, este cea mai sexy parteneră a unui jucător de la Dinamo. Frumoasă brunetă nu ratează niciun meci al mijlocașului dinamovist și va fi în tribună pe Arena Națională și o va încuraja pe Dinamo.

Ioana, cea care se iubște cu Florinel Coman, este cea mai fierbinte iubită a unui jucător de la FCSB. Fotografiile provocatoare pe care le postează pe Instagram încing imaginația fanilor

Citește și: Un FCSB - Dinamo interzis minorilor! Cine sunt cele două fane care aprind Derby de România + o întrebare: cine câștigă între ele?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  29 Iulie 2018, 15:23

Putem vota? Aia lui Hanca pare mai stilată, mai se rasă, puțin mai albă.... ce să zic? De fript ambele....

emrari
emrari  •  29 Iulie 2018, 15:14

1-0 pentru Dinamo,gol Hanca

vlad.dracul
vlad.dracul  •  29 Iulie 2018, 15:02

Frère (adică "frăţioare", nu "fraiere" după cum ar crede unii mai puţini citiţi), astea-s prostituate (ca să nu zic cuvântul cu "C", m-ar executa Cenzurachele de serviciu)... şi nici măcar d-alea frumoase, de lux, sunt nişte fomiste ordinare pe care le găseşti peste tot în România... Le plac mult "acadelele" şi au consumat multe până acum. Noroc că fotbaliştii au o minte simplă.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează