FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

GALERIE FOTO Gardoș și Mitriță, Crăciun împreună în Maldive » Iubitele fotbaliștilor fac furori pe plajă la 30 de grade

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 11:54

Florin Gardoș și Alexandru Mitriță, ambii de la CSU Craiova, și-au luat iubitele și au plecat în vacanță în Maldive.

Dacă în România termometrul abia arată câteva grade, în Maldive sunt 30 de grade, iar cei patru își petrec sărbătorile sub soarele puternic al Asiei.

Atât iubita lui Gardoș, fotomodelul Diana Mich, cât și Alesia, partenera de viață a lui Mitriță, au luat ochii tuturor pe plajă.

1 +18 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
prazburg1948
prazburg1948  •  27 Decembrie 2018, 17:26
Postat de thomassystem pe 25 Decembrie 2018, 22:03

Plăsticoasa lui nea Mitriță are în jur de 10 kile de colagen în buze. Olteanul cocalar la câtă minte are nici nu putea găsi altceva. *** Bine, nici Mitriță nu e vreo reușită fizică însă eșecul cu care se afișează e înfiorător. Nu mă pozam cu plăsticoasa aia nici dacă îmi dădea gazeta de împachetat guvizi 10.000 de euro.

Pun pariu ca ai o nevasta obeza si de la tara. Uita-te-n gradina ta, lasa-i pe altii, frustratule. Nici de sarbatori nu aveti un pic de decenta???

hammer76
hammer76  •  26 Decembrie 2018, 21:16

Mitrita are fata de ciorditor de portofele...... Cu tatuajele alea zici CA e un Bangladesh mic infiat de Yakuza! Urata creatura *** asta mic. Insa Florin Tanse in sacou cu papion, tot fata de ospatar are! Doamne cum au ajuns parnaile astea "fotbalai"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  26 Decembrie 2018, 13:46

DOAMNE,POCNITORILE ASTEA DE FOTBALISTI SUNT PURTATOARE ILEGALE DE CREIER!Niste lipitoare profitoare care ii usca de bani pe pacalicii astia cu 2 neuroni in dotare...Se merita unii pe altii,aia e clar si sigur ,in prostia lor,sunt mult mai fericiti decat multi dintre noi...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează