FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CS U CRAIOVA 0-3

GALERIE FOTO I-a spart fața! Intrare dură a lui Alibec după doar 11 secunde, dar Alexandru Tudor i-a dat doar galben

FOTO: Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 21:05

Partida dintre Astra Giurgiu și CS U Craiova, încheiată 0-3, a debutat cu un fault extrem de dur comis în chiar primele 10 secunde ale partidei.

Protagonistul? Chiar Denis Alibec, cel care a avut o intare imprudentă și l-a lovit cu gheata în nas și în gură pe Renato Kelic, fundașul lui CS U CraiovaCroatul a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a-i fi oprită hemoragia, a mai jucat până în minutul 34 și a fost înlocuit cu Tiago Ferreira.

Reluările TV au surprins lovitura extrem de dură a lui Alibec, care ar fi putut fi penalizat inclusiv cartonaș roșu! Centralul Alexandru Tudor a judecat blând faza și i-a dat doar galben. 

Ca urmare a cartonașului galben încasat, Denis Alibec va absenta etapa viitoare, chiar în duelul cu FCSB, fosta sa echipă.

Vezi și: ASTRA GIURGIU - CS U CRAIOVA 0-3 // FOTO+ VIDEO Craiova a făcut spectacol la Giurgiu și a urcat pe locul 2 » Mitriță și Koljic au fost de neoprit!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (17)
dansy
dansy  •  27 Octombrie 2018, 13:22

Nerusinatul de Tudor9cel care dadea cartonase galbene si rosii pentru nimic)acum s-a vazut ca nu vede sangele lui KELICI.Abia astept sa plece acest mascarici din fotbalul romanesc.A nenorocit multer echipe si a provocat clasamente neadevarate.Afara Tudor!Esti un nimeni!

vnelu02
vnelu02  •  27 Octombrie 2018, 10:02
Postat de Yuri Firsov pe 27 Octombrie 2018, 07:36

ALIBEC=UN GOLAN ORDINAR!!!Credeti ca BECALI A RENUNTA LA EL DE PROST!!!!

Absolut adevărat !

mihai_luchian
mihai_luchian  •  27 Octombrie 2018, 09:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează