FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

GALERIE FOTO Imaginile toamnei din Liga 1! O formație cu pretenții a mers la cules de struguri :)

FOTO: Facebook CSM Poli Iași +10   FOTO
FOTO: Facebook CSM Poli Iași

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 18:00

CSM Poli Iași a pierdut ultimul meci, cu Sepsi, scor 0-2, iar jucătorii au fost "pedepsiți" de conducere. Au fost trimiși alături de antrenor la cules de struguri într-o vie din apropiere.

În frunte cu Flavius Stoican, moldovenii au mers într-un team building la cules de struguri în podgoria celor de la Cotnari, unul dintre sponsorii echipei.

Această acțiune are ca scop legarea conexiunii între fotbaliști, mulți dintre ei fiind noi, aduși de noua conducere în această vară.

"Am ales să ieşim la cules struguri. Încercăm să închegăm o familie în Copou, sunt mulţi jucători străini şi ne dorim ca prin aceste ieşiri să se cunoască cât mai bine între ei. La Cotnari, băieţii vor merge în podgorie, la cules struguri.

Îi vom urca în tractor, le vom da câte un coş şi vom ajuta la cules. Apoi vom merge la Combinatul Cotnari, unde vom degusta câteva soiuri de vin. Va fi o experienţă unică pentru mulţi dintre jucători”, a spus Adrian Ambrosie, preşedintele executiv al formaţiei CSM Politehnica Iaşi.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Septembrie 2017, 11:02

Iașul a avut sezoanele trecute o echipă de temut,acum va fi foarte greu să formezi o nouă echipă,oricum e bine că acest oraș gigant al României are echipă în prima ligă,poate că ar merita și un stadion nou pe locul vechiului,ce ziceți primărie și C.N.I.?

liviuemil
liviuemil  •  05 Septembrie 2017, 01:28

Trebuia sa spuna remorca nu tractor.

1815714038665576
Emerik Bravo  •  04 Septembrie 2017, 19:09

Foarte frumos, felicitari !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează