FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - SEPSI 0-3

GALERIE FOTO Impecabili! Sepsi face instrucție la Chiajna, câștigă cu 3-0 și egalează FCSB în fruntea Ligii 1

FOTO: Cristi Preda +18   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 19:54

Sepsi Sfântu Gheorghe nu e spectaculoasă, nu e echipa care să-ți dea goluri cât pentru 5 meciuri în 90 de minute, dar e definiția organizării, a echipei căreia greu îi dai gol și care până la urmă dă lovitura.

Asta nu s-a întâmplat și la Chiajna, unde Concordia, aflată în plină criză, n-avea voie să facă încă un pas greșit. Sepsi a avut 15 minute pe final perfecte și a marcat 3 goluri, adică jumătate din câte reușise în precedentele 7 meciuri.

Fără să impresioneze, lăsându-se mai degrabă presată, asta și din cauza suprafeței de joc, pe care Concordia era clar mai obișnuită.

Uciși în 15 minute! 

N-a fost suficient, de fapt ăsta a fost singurul avantaj al gazdelor. Sclipitorul Tandia a avut nevoie de o singură șansă, completată cu puțin noroc. Scăpat în 16 metri advers, l-a întors scurt pe Nivaldo, a șutat puternic, iar Matei a deviat, involuntar, în proprie poartă (75).

Șapte minute mai târziu, o nou contraatac orchestrat perfect, l-a adus pe Nouvier față în față cu tânărul Costache. Scăriță fără greșeală și era 2-0. S-a făcut 3-0 în prelungiri, când Tandia a marcat din nou, simplu, la colțul lung, după o nouă greșeală în apărarea gazdelor.

A fost a 3-a înfrângere consecutivă pentru Chiajna, cu același scor, 0-3. Iar situația echipei lui Ionuț Badea e tot mai grea. Sepsi în schimb a egalat FCSB, are 14 puncte, în condițiile în care a jucat 5 meciuri în deplasare în primele 8 etape. A primit doar 4 goluri, iar pe teren propriu are maximum de puncte.

***

FINAL CHIAJNA - SEPSI 0-3 (Tandia 75, 90+1, Nouvier 82)

VEZI AICI LIVETEXT PARTIDA!

Echipele de start: 

Chiajna: Costache - G. Matei, Marc, Leca, Nivaldo - Gorobsov, Prepeliță, Bucșa - Grădinaru, Batin, Bawab
Rezerve: Greab, Ivanovici, Cristescu, Bărboianu, Albu, Fota, Guessan

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovici, Sato - Velev, Vașvari - Nouvier, Fulop, Drăghici - Tandia
Rezerve: Fejer, Karnitski, Dodoi, Prosser, Hamed, Ursu, Simonovski

***

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
2264101893823582
Kiss Péter  •  15 Septembrie 2018, 10:51

Felicitari SEPSI OSK ! Echipa serioasa,muncitoare,fara fite si smecherii !! Joaca un fotbal modern,frumos si plin de fair play !! Atmosfera de familie in cadrul echipei,cu un antrenor serios ! SUCCES SEPSI OSK...nu va lasati !! Sinteti candidati la un loc in cupele europene !!

bazileon
bazileon  •  15 Septembrie 2018, 07:06
Postat de luisharcsa pe 14 Septembrie 2018, 19:59

1 CFR 2 Sepsi OSK 3 Hermanstadt asa ar fi frumos pentru mine

Da' de ce ar fi frumos?

roadghost
roadghost  •  14 Septembrie 2018, 20:32

Solida echipa Sepsi, bravo lor, au aratat ce trebuie sa faca un club mic pt a deveni o echipa buna a ligii 1. Felicitari!! Sper ca Petrolul sa adopte acelasi model !!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează