FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

GALERIE FOTO Invazie de vedete la Voluntari - FCSB » Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu, Mircea Sandu şi alte nume mari au venit la partida din Ilfov

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +9   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 20:59

Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB a fost primul disputat în nocturnă pe stadionul ilfovenilor, iar tribunele au fost înţesate de oameni importanţi din fotbalul românesc. 

Printre cei prezenţi s-au numărat Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu, Ciprian Marica, Ioan Andone, fostul preşedinte FRF Mircea Sandu, preşedintele LPF Gino Iorgulescu, dar şi patronul FCSB, Gigi Becali.

Înaintea meciului, fanii prezenţi la meci au avut parte de un recital al cântăreţului de muzică populară Gheorghe Turda.

Toate imaginile surprinse de fotoreporterul GSP prezent la Voluntari pot fi văzute în GALERIA FOTO!

Cele mai importante momente din meciul FC Voluntari - FCSB vor putea fi urmărite AICI, iar partida este liveTEXT pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
106452019897999
Eduard Girnita  •  13 Octombrie 2017, 21:27

Astia nu au avut altceva mai bun de facut si au venit la *** asta de meci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează