FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Îți taie respirația! Cum arată logodnica atacantului care trebuie s-o ducă pe Dinamo în play-off

FOTO: Instagram +7   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 14:11

Francezul Gregory Tade noul atacantul al lui Dinamo a sosit la București cu logodnica sa, scoțianca Lindsay Hughes, o adevărată ”bombă” sexy, cu care se va căsători vara viitoare

Gregory Tade, 32 de ani, a fost adus de Mircea Rednic să dea gol după gol pentru a o duce pe Dinamo pe loc de play-off. Fost golgeter al Ligii 1 în tricoul lui CFR Cluj, fără să repete isprăvile în tricoul celor de la FCSB, francezul a fost recomandat de antrenor: "Mie îmi trebuie fotbaliști care să știe să joace sub presiune, la un club mare ca Dinamo, genul de fotbalist cu "coconete"!".

Intră în pâine

Liber din vară, după ce s-a despărțit de israelienii de la Maccabi Petah Tikva, francezul va juca pentru "câini" în amicalul de mâine de la Chiajna, cu Concordia. În prima sa declarație după ce-a semnat, fotbalistul a ținut să mulțumească unei persoane dragi.

"Aș vrea să menționez că fără ajutorul și energia pozitivă a logodnicei mele Lindsay Hughes, a familiei mele și a prietenilor apropiați, nimic nu ar fi fost posibil, așa că vă mulțumesc tuturor", a scris Tade pe contul său de Instagram.

Din Scoția, cu dragoste

Pe Lindsay, o femeie superbă, o cunoaște de mai bine de 7 ani, de când evolua în Scoția. Greg a jucat la Forfar Athletic, Stranraer, Clyde FC, Raith Rovers, Inverness și St. Johnstone. Cei doi au împreună o fetiță, pe Amari, și sunt logodiți de doi ani și jumătate.

"După ce-am schimbat trei date și trei țări diferite, chiar ne-am decis asupra nunții", anunța Lindsay vara trecută, evenimentul urmând a fi pe 14 iunie 2019, într-un resort de lux din Scoția. 

"Pentru un fotbalist, locul potrivit este pe teren, îmi spunea cineva la un moment dat. Sunt bucuros să anunț că m-am transferat la Dinamo București. Sunt dornic să joc din nou. Au fost câteva luni dificile, dar mereu am crezut că mă așteaptă ceva fantastic. Acum să trecem la treabă!" Gregory Tade, atacant Dinamo

Citește și: Nepricepere sau ghinion? Dinamo s-a făcut de râs când a încercat un "boom" în mercato! Îi iese lui Rednic cu Tade?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bendyx066
bendyx066  •  16 Noiembrie 2018, 00:43

Ce a făcut și ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  15 Noiembrie 2018, 16:43

CE SA FACA TADE LA DINAMO ....?????? DOAR COMISION PENTRU LUANA SI NIMIK MAI MULT ....!!!!!

rocky2
rocky2  •  15 Noiembrie 2018, 16:37

Macar de ar juca scotianca...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează