FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL GSP

GALERIE FOTO Liga 1 în lux » Gazetă prezintă stabilimentele fastuoase în care prim-divizionarele vor pregăti partea secundă a campionatului

Articol de , , - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 11:56

13 echipe din 14 și-au stabilit cartierul general pe malul mării, în Turcia. Doar FCSB face excepție, echipa lui Teja alegând Spania

S-a terminat vacanța! Astra, Craiova și Sepsi sunt primele echipe care au ajuns deja în Turcia, Dinamo și CFR se pregătesc să plece și ele spre cantonamente. Din cele 13 echipe care vor merge în Turcia, Călărași și Poli Iași vor împărți același hotel, Kamelya Selin, în rest toate vor avea stabilimente separate. Și Chiajna va merge în Turcia, dar haosul de la echipă întârzie anunțarea hotelului unde se vor caza. Vicecampioana e singura echipă din prima ligă care a ales Marbella pentru pregătire.

 FC Voluntari: Titanic Beach Lara

voluntari

Amenajat într-o clădire în forma unei nave de croazieră, acest hotel de pe malul mării oferă tratamente spa de lux şi 4 restaurante. Complexul are o zonă mare de piscină în aer liber, cu o suprafaţă de peste 5.000 mp, un teren de fotbal de mărime normală, 4 terenuri de tenis şi unul de baschet.

 Astra: Royal Seginus Lara

astra

Hotelul are restaurant à la carte, unde jucătorii pot încerca o varietate de mâncăruri din bucătăria locală şi internaţională în afara programului strict al echipei. Există o piscină sezonieră în aer liber şi o piscină interioară, centru spa și de wellness, dar și o grădină generoasă pentru relaxare.

 Hermannstadt: Melas Lara Hotel

hermannstadt

Stabilimentul este situat la doar câțiva pași de propria plajă, dar deține și o grădină, o piscină în aer liber, cu tobogane de apă, precum și o piscină interioară. Fotbaliștii se pot antrena în sala de sport sau se pot relaxa la saună. Pot practica diverse activităţi sportive şi de agrement, cum ar fi tenis sau biliard.

 CSU Craiova: The Land of Legends Belek

craiova

Oltenii vor fi cazați într-un stabiliment fabulos de 5 stele, cu cinematograf 5D, râu de aventură, piscină cu valuri și hypercoaster cu lungimea de 1,3 km și viteza de 115 km/h. Proprietatea pune la dispoziție piscină interioară semiolimpică! Fiecare cameră e dotată cu PlayStation.

FC Botoșani: Bellis Deluxe Hotel

botosani

Un domeniu întins, înconjurat de pini, cu 5 piscine în aer liber, parc acvatic, piscină interioară şi plajă privată la Marea Mediterană. După un antrenament la centrul de fitness, oaspeţii se pot relaxa în baia turcească sau în saună. În timpul liber, fotbaliștii își pot petrece timpul la centrul de echitaţie cu cai şi ponei, la spa sau masaj.

Dinamo: Papillon Belvil Serik

dinamo

Acest complex de pe coasta mediteraneană se întinde pe o suprafaţă de 9 hectare și are o plajă privată şi grădini cu flori şi palmieri. Oferă piscină în aer liber, centru spa şi terenuri de tenis. Centrul spa oferă masaje speciale, baie turcească, piscină interioară şi o sală de gimnastică modernă.

Viitorul: Sueno Deluxe Belek

viitorul

Stabilimentul se află pe malul mării și oferă o piscină în aer liber cu mai multe tobogane cu apă și o piscină interioară. Un centru de wellness şi spa modern cu design oriental şi o zonă de plajă privată. Mai mult, există un lunapark interior şi un cinematograf.

Sepsi: Sensitive Resort Belek

sepsi

Hotelul oferă pentru jucătorii covăsneni o serie de activități, de la windsurfing și scufundări la mini-golf. Complexul are recepție cu program nonstop și pune la dispoziție și un serviciu de închiriere de biciclete. Oaspeții care își doresc o zi relaxantă au la dispoziție un centru de wellness și spa, o saună și o baie turcească și două piscine moderne.

CFR Cluj: Alva Donna Exclusive Hotel

cfr

 Jucătorii vor avea parte de un hotel perfect! Restaurantele à la carte servesc preparate orientale, italiene, mexicane şi turceşti, în aer liber sau în interior, dar au și un club, unde vor intra doar cu acceptul antrenorului. Facilitățile de agrement includ un teren de tenis, un centru de fitness și un teren de minigolf.

Gaz Metan: Side Star Resort

medias

După o baie în piscina interioară sau în cea în aer liber, fotbaliștii lui Iordănescu jr. se pot relaxa în hamam sau pot juca tenis. Datorită facilităţilor pentru sporturi nautice ale hotelului, oaspeţii pot practica windsurfing sau kaiac-canoe pe plaja privată. Hotelul oferă, de asemenea, un parc acvatic și un miniclub.

 Călărași & Poli Iași: Kamelya Selin Hotel

calarasi iasi

Hotelul oferă o gamă largă de servicii, o plajă privată cu lungimea de 500 metri şi facilităţi pentru toate vârstele, inclusiv terenuri de fotbal şi baschet, baruri şi restaurante, terenuri de tenis, activităţi şi spectacole. În timpul zilei, personalul de divertisment al hotelului organizează diferite activităţi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
albalbastru72
albalbastru72  •  11 Ianuarie 2019, 13:08

Era bine si la munte la Saftica pe pantele alea.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  11 Ianuarie 2019, 13:01

He he, sa vezi 1/2 la pariuri in amicale

chimistul_99
chimistul_99  •  11 Ianuarie 2019, 12:53

" Luxul ostentativ al omului sarac", cum bine a scris Adrian Georgescu, zilele trecute.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează