FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI

GALERIE FOTO Noua achiziție a venit la meci și a discutat cu antrenorul, înainte de FCSB - Botoșani » CV impresionant

FOTO: RAED KRISHAN +4   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de , - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 21:43

În ziua meciului cu FCSB, FC Botoșani a reușit o mutare extrem de interesantă: mijlocașul ofensiv italian Diego Fabbrini (28 de ani) s-a înțeles cu formația moldoveană. 

Acesta a ajuns deja în România și a făcut deplasarea alături de noua echipă pentru partida cu FCSB de la Voluntari. Fabbrini a fost surprins înaintea meciului pe bancă, unde s-a întreținut minute în șir cu noul antrenor Costel Enache

CINE E DIEGO FABBRINI

Diego Fabbrini este un jucător italian care poate juca în bandă sau în spatele vârfului. Are 28 de ani și a fost ultima oară legitimat la Birmingham City, în liga a doua engleză. Fabbrini a fost crescut de Empoli, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimat la Udinese, Palermo, Siena, Watford, Millwall, Middlesbrough, Spezia și Real Oviedo.

Fabbrini a ajuns la Birmingham în martie 2015, sub formă de împrumut, pentru 2 luni. În ianuarie 2017, Birmingham l-a cumpărat pentru 2 milioane de euro.Ulterior, formația engleză l-a împrumutat la Spezia și Real Oviedo. Cele mai multe meciuri le are la Empoli, 60. La Birmingham, Fabbrini a evoluat în 28 de partide.

Fabbrini are 30 de meciuri și 3 goluri în Serie A, 12 meciuri și un gol în Europa League . Are o selecție în naționala Italiei, în august 2012, bifând 6 minute în amicalul Italia - Anglia 1-2, sub comanda lui Cesare Prandelli.

1.000.000 €este cota lui Fabbrini, potrivit transfermarkt. Cea mai mare cotă a avut-o în 2012, 3 milioane de euro.

Urmărește AICI partida FCSB  - FC Botoșani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  03 Septembrie 2018, 10:03

Asta zici ca prinde muste!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează