FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - U CRAIOVA 0-3

GALERIE FOTO + VIDEO Accidentare cutremurătoare în Poli Iași - Craiova: Valentin Mihăilă, INCOȘTIENT după o lovitură brutală, în gât, a lui Laurențiu Rus

FOTO: Captură +10   FOTO
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 21:38

Clipe de groază au avut loc în startul meciului dintre Poli Iași și CS U Craiova, încheiat 0-3.

Laurențiu Rus, fundașul dreapta al moldovenilor, a comis un fault extrem de dur asupra lui Valentin Mihăilă, mijlocașul oaspeților. În minutul 10, acesta l-a lovit cu pumnul în gât pe jucătorul Craiovei, care a rămas inert pe gazon.

Mihăilă, în vârstă de doar 18 ani, a rămas inconștient pe gazon, iar cei din jur s-au temut de o tragedie. În ciuda insistențelor din partea arbitrului și a antrenorului Devis Mangia, ambulanța a intrat la câteva minute bune pe teren. 

Fotbalistul Craiovei a fost urcat în ambulanță, care a plecat de la stadion abia la 28 de minute după momentul în care Mihăilă a rămas întins pe teren. Jucătorul a plecat spre spital, conștient și în revenire.

Faza s-a petrecut în minutul 10 al partidei disputate la Iași între Poli și CS U Craiova, iar Ivan Martic, colegul lui Mihăilă de la Craiova, a fost filmat minute bune cu ochii în lacrimi, în timp ce se ruga. Ambulanța a intervenit după mai multe minute de ezitare, iar Mihăilă a fost tratat la fața locului, după care a fost la spital, conștient și în revenire.

Vezi și: GALERIE FOTO Imaginile anului în fotbalul românesc! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru Valentin Mihăilă, căzut inconștient lângă el

Citește AICI cronica meciului Poli Iași - U Craiova

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (8)
1359488350853876
Albu Dumitru Marian  •  03 Noiembrie 2018, 21:23

Ma uitam la Rus si parea ca nu se sinchiseste. *** Federatia trebuie sa ia masuri impotriva acestei brute.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad57
vlad57  •  03 Noiembrie 2018, 09:31

Importanta este starea de sanatate a lui Mihaila. Apoi, ar trebui luate cateva masuri drastice. Celcare a lovit, Rus, nu e la prima iesire de genul asta. Inteleg ca i-a rupt tibia si lui Chipciu. Asa ca specimenul trebuie exclus definitiv din fotbal. Ce asteptam sa mai moara cineva pe teren ca sa luam masuri? Burleanu doarme in papauci? Iar in ce-i priveste pe cei de la ambulanta sa se faca o verificare sa vada daca a respectat procedurile sau nu. Si sa fie dati afara daca nu. Nu e normal sa se roage un antrenor de cei de la salvare! Dati frate cateva exemple sa invete toti neavenitii sa-si faca treaba ca lumea!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  03 Noiembrie 2018, 01:08
Postat de andrei.33 pe 02 Noiembrie 2018, 23:34

Accidentare grava cancanizata prompt de gsp.ro, un fel de cimitirul vesel al sportului.

Si dumneata ce ati fi dorit, sa se masluiasca intamplarea? Deja Prosport anunta ca salvarea a intervenit imediat desi o tara intreaga a vazut cat de greu au fost de gasit soferul si medicul de pe ambulata cea ce putea sa il coste viata pe Mihaila. Este deosebit de grav ce s-a intamplat iar lucrurile nu trebuiesc ascunse sub pres. Nu de alta dar au mai fost tragedii pe stadioane, inclusiv la noi, si nu ne putem preface mereu ca nu s-a intamplat nimic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează