FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - JUVENTUS, DUMINICĂ, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Gând rău pus contracandidatelor la play-off » Atuurile prin care FC Botoșani crede că le poata lua fața celor de la Dinamo, Viitorul și Astra

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 11:48

Botoșani începe a doua parte a sezonului cu un meci pe teren propriu, contra lui Juventus București, formație mult schimbată față de prima parte a sezonului. Președintele onorific, Cornel Șfaițer, nu se sperie de adversarele din lupta pentru play-off, având mare încredere în Costel Enache și lotul pe care acesta îl are la dispoziție. 

"Ar fi păcat să nu rămânem în play-off. Prestațiile noastre de până acum și inteligența lui Costel Enache de a aborda meciurile ne arată că trebuie să fim între primele 6. Avem un grup unit, niște băieți de mare caracter.

Prin asta am câștigat mereu. Ne-am informat bine înainte să luăm jucătorii. Suntem la mâna noastră! Ne luptăm în 4 pentru 3 locuri de play-off. Nu ne-am dorit asta, să ne luptăm până în ultima etapă.

Va fi o luptă crâncenă. Meciul cu Juventus de duminică e foarte important. Trei puncte din acest joc ne-ar apropia foarte mult de obiectivul pe care ni l-am propus. Acum nu putem să spunem că nu avem ca obiectiv play-off-ul.

Sincer să fiu, e destul de logic, în afara a 2-3 echipe, cele nou promovate în special, care au obiectiv salvarea de la retrogradare, nu ai cum să-ți propui altceva în afară de play-off. În play-out joci sigur (râde)", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO. 

...despre contracandidate: "S-au întărit toți. Vedeți și Dinamo cu Torje, Pesici și ce au mai adus. Astra și ea, dar să fim serioși, și noi avem o campanie de achiziții foarte bună. Am adus tot ce ne doream, pe ce poziții credeam că avem nevoie. L-am păstrat pe Moruțan și au mai venit jucători importanți ca Golofca, Vlad Achim și alții. Cred că noi avem avantajul că am avut toți jucătorii noi încă din prima zi de pregătire". 

  • Botoșani - Juventus este duminică, de la ora 18:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

botosani
BUrsa transferurilor la FC BOTOȘANI

Antrenor: Costel Enache (confirmat)
Veniri: Acsinte (Voluntari), Axente (Faisaly), Achim, Golofca (ambii de la FCSB), Golubovici (Gaz Metan)
Plecări: Bordeianu (CFR Cluj), L. Buş (Astra), Kuku (Sepsi), Popa (Dinamo), Avram (Petrolul), Târnovan (Hermannstadt), Elek (liber), Ciaccheri (liber)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
minell73
minell73  •  02 Februarie 2018, 20:22
Postat de Constantin Luca pe 02 Februarie 2018, 15:08

TOTI OBSERVATI CATE CEVA,NUMAI CA JUDECATI CU PICIOARELE...

Zise un membru din ţarc.

811730288915362
Constantin Luca  •  02 Februarie 2018, 15:08

TOTI OBSERVATI CATE CEVA,NUMAI CA JUDECATI CU PICIOARELE...

minell73
minell73  •  02 Februarie 2018, 14:44
Postat de Predan Mihai pe 02 Februarie 2018, 13:22

Voi ati observat faptul,ca la articolele scrise ptr.fcsb nu se semneaza nimeni,iar la cele care nu includ sintagma becali sau fcsb se semneaza autorul articolului!

Corect. Si eu am spus asta odata. Deci,ce deducem de aici? Gsp=ziarul de casa al infractorilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează