FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ganea nu e singurul! Ofertă pentru un jucător important de la Viitorul + prima reacție a clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 20:06

După Cristi Ganea, dorit de Athletic Bilbao, Gică Hagi l-ar putea ceda în mercato din ianuarie și pe George Țucudean.

"Vârful" de 26 de ani e dorit de CFR, însă responsabilii constănțenilor ar prefera să-l dea în străinătate.

"Nu avem un fax care să bâzâie tot timpul cu oferte, dar sunt cluburi care-l vor. George e la apogeul carierei și a făcut un sezon excelent. Golul cu Craiova a circulat pe canalele europene. Totuși, pentru el ar fi mai bine afară, nu să întărească o contracandidată", a comentat directorul general Cristi Bivolaru.

George Țucudean trece printr-un moment bun la  Viitorul, reușind să înscrie nu mai puțin de 8 goluri în actuala stagiune. Atacantul de 26 de ani a fost reinventat de Hagi, după două experiențe nereușite la ASA Târgu Mureș și Pandurii.

Țucudean a reușit inclusiv să reintre în circuitul echipei naționale, fiind convocat de Cosmin Contra la acțiunile din această toamnă. 

De-a lungul carierei, Țucudean a evoluat pentru UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii și Viitorul. Vârful de 26 de ani are un titlu, o Cupă și o Supercupă la FCSB, un titlu la Viitorul și o Cupă și o Supercupă la Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  06 Decembrie 2017, 15:28

"De-a lungul carierei..."! Cutzudean a fost si va fi ...caine pana la moarte!

ray51
ray51  •  06 Decembrie 2017, 10:05

Stop! Ramai la Gica, altfel te vei intoarce cum ai mai patit-o! Si apoi, mare lucru deocamdata n-ai facut. Ai talent, dar mai trebuie sa lucrezi la finalizare. Cu bine.

gannicus2014
gannicus2014  •  05 Decembrie 2017, 21:04
Postat de wisebit pe 05 Decembrie 2017, 20:54

Pai si cand ati vandut jumatate de echipa la FCSB nu s-a pus? Atunci n-ati intarit o contracandidata? :))))) Sau poate FCsB nu face parte din categoria contracandidate....

intai incearca sa te concentrezi : ce oferta de-afara au avut si au refuzat-o in favoarea FCSB ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează