FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0 // Medieșenii regretă că n-au profitat de jocul slab al campioanei României: "E frustrant că n-am câștigat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2018 20:22

Mihai Teja, 39 de ani, antrenorul lui Gaz Metan, regretă că echipa sa nu a învins-o pe CFR Cluj în etapa a 6-a, scor 0-0, deși campioana României a folosit mai multe rezerve și a avut un joc extrem de slab, șutând o singură dată pe spațiul porții.

"Am făcut un joc bun. Îmi felicit jucătorii. Am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. E frustrant că n-am câștigat, dar să nu uităm că am jucat cu echipa campioană. CFR și-a luat un portar bun și cred că i-a salvat astăzi.

Am început să avem un fotbal bun. Jucătorii mei sunt cu gândul aici. Dacă vor avea oferte, cu siguranță vor pleca, dar prima dată trebuie să-și facă treaba aici", a declarat Teja la Look TV.

...despre etapa viitoare: "Avem un derby cu Hermannstadt. Vrem să jucăm un fotbal bun și să reușim un rezultat bun. Nu trebuie să mai ajungem în situația de anul trecut"

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0
Azi, 21:00: Viitorul - FCSB Detalii AICI
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

CLASAMENT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează