FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR 1-2

Răzvan Grădinaru, pregătit să renunțe la bani pentru a scăpa de la Mediaș: „Ne întreabă lumea prin oraș dacă mai rezistăm”

Răzvan Grădinaru
Foto: Imago
Răzvan Grădinaru Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 07:10 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 09:25

CFR Cluj s-a impus în deplasarea cu Gaz Metan, scor 2-1, printr-un gol marcat la ultima acțiune de Cristian Neguț (26 de ani). Mijlocașul Răzvan Grădinaru (26) a intervenit în direct la TV după partidă și a avut un discurs dur despre criza prin care trece echipa.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să o depuncteze pe formația antrenată de Ilie Poenaru, din cauza datoriilor pe care le are către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie. Ceilalți fotbaliști ai Gazului sunt și ei într-o situație fără ieșire, având de recuperat 4 salarii restante!

Final de drum în Liga 1? Anunț devastator: „Toți jucătorii vor pleca până luni! Nu mai putem. Federația ce face?”
Gaz Metan - CFR 1-2
Final de drum în Liga 1? Anunț devastator: „Toți jucătorii vor pleca până luni! Nu mai putem. Federația ce face?”

Răzvan Grădinaru a vorbit după meci despre criza în care se află clubul și a dezvăluit că este gata să renunțe la salariile restante doar pentru a putea pleca de la Gaz.

„Este o situație destul de grea. Degeaba muncim pe teren și arătăm bine, dacă pierdem puncte. Degeaba arătăm bine, deși nu s-au făcut transferuri. A încercat Mister să ne țină pe linia de plutire cu sfaturi. S-a implicat, ne aducea vești despre bani. În acest moment, nu este nimeni să ne transmită ce se va întâmpla. 

Jucătorii se gândesc să își rezilieze contractul. Am fost acum câteva zile la club. Mi s-a spus că nimeni nu are putere de semnătură pentru rezilierea contractelor. În momentul de față, nu am purtat nicio discuție. Îmi doresc să plec. Am discutat cu soția și, chiar dacă pierd acum 3-4 luni de salariu, mai bine merg acasă și mă gândesc unde pot să merg”, a declarat Grădinaru la DigiSport Special.

Am purtat și noi discuții între noi și am ajuns toți la același răspuns. Să ne strângem mâine (n.r. - duminică) și să vedem cum putem rezilia. E un moment greu. Ne pare rău că se întâmplă asta, dar ne-am făcut treaba, nu ne-am făcut de râs. Ne întreabă lumea prin oraș sau când mergem prin oraș dacă mai rezistăm. Nici după o victorie nu ne așteaptă nicio primă. Ultimele prime s-au dat în noiembrie când era președinte domnul Iordănescu.
Răzvan Grădinaru

Răzvan Grădinaru: „Nu avem președinte, nu ne poate spune nimeni nimic”

Grădinaru a continuat să vorbească despre problemele salariale, dezvăluind că nu a mai primit banii din septembrie:

„Cei vechi au luat salariul în august, iar cei noi în septembrie. Anul acesta nu am luat nimic. Am auzit că a fost o ședință, dar am înțeles că nu s-a întâmplat nimic. Nu avem președinte. Nu ne poate spune nimeni nimic.

Doar Mister ne-a mai spus câte ceva. Am câștigat la UTA și era o liniște și o supărare ca și cum am fi pierdut cu 0-5. Ne gândim la rezilierea contractului și vrem să plecăm de la un club care până acum nu a avut mari probleme. Dacă ne accidentăm, ce facem?

Am rămas un grup de prieteni și luptăm unul pentru celalalt. Ne pare rău că se va distruge acest grup. Am rămas 12 jucători apropiați ca valoare și am arătat bine, nu ne-am făcut de râs cu nicio echipă
Răzvan Grădinaru

Citește alte știri din Liga 1:

Ilie Poenaru dezvăluie situația dramatică de la Mediaș: „Sunt jucători cu probleme grave acasă, fără bani, împrumutați”
Gaz Metan - CFR 1-2
Ilie Poenaru dezvăluie situația dramatică de la Mediaș: „Sunt jucători cu probleme grave acasă, fără bani, împrumutați”
Primul interviu cu Malcom Edjouma după transferul la FCSB: „Ce știu despre club? Este poate cel mai mare din România!”
FCSB
Primul interviu cu Malcom Edjouma după transferul la FCSB: „Ce știu despre club? Este poate cel mai mare din România!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
dora
dora  •  13 Februarie 2022, 14:04
Postat de leu.mr pe 13 Februarie 2022, 13:54

Pai nu a luat Gazul 100.000€ pe Yuri de la CFR ??? Sa mai plateasca si din datorii !!!

CFR a promis ca da acesti bani inainte de meciul direct. Din interes. Sa vedem daca il vor mai vrea pe Yuri acum si daca da daca vor plati imediat banii promisi...ptr ca si de la Botosani au cumparat, in vara trecuta, un fundas si au platit cu mare intarziere, dupa ce comisiile federale i-a amenintat cu depunctarea !

dora
dora  •  13 Februarie 2022, 14:01

Vorbeste gura fara el...daca renunta la cele 4 salarii restante si reziliaza de marti incolo s-ar putea, pe regulament, sa nu mai poata semna niciun contract pana la vara. Poate doar la Liga 2. Sa se intereseze si apoi sa deschida gura !

leu.mr
leu.mr  •  13 Februarie 2022, 13:54

Pai nu a luat Gazul 100.000€ pe Yuri de la CFR ??? Sa mai plateasca si din datorii !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează