FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

GAZ METAN - CHIAJNA 2-1 // Eroul de la Gaz Metan a povestit cum a ajuns la Mediaș: "Nu știam nimic despre acest oraș"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 20:24

Carlos Fortes (23 de ani) a ajuns liber de contract în această vară la Gaz Metan și astăzi a reușit un gol superb în prelungirile partidei cu Concordia Chiajna, scor 2-1.

Atacantul central portughez, originar din Insulele Capului Verde, a vorbit despre golul marcat și despre ce-i place să facă în timpul liber.

"Am încercat și la antrenament asta, muncim mult la ședințele de pregătire. Până la urmă e munca unei săptămâni. Nu e doar golul meu, e rodul echipei. Nu știam prea multe despre Gaz Metan înainte să vin aici. Am vorbit cu David Caiado, mi-a spus că orașul e mic, frumos. Condițiile sunt plăcute. Sunt un om vesel, îmi place să glumesc cu toată lumea. Vreau să am mingea, sunt tehnic și îmi place să șutez. Vreau să ajut echipa, nu mi-am propus un număr de goluri, vrem cât mai multe puncte", a declarat Fortes la TV Telekom Sport.

Fortes a fost coleg la Sanliurfaspor cu Andrei Marc, fundașul de la Chiajna, iar astăzi cei doi s-au reîntâlnit: "Am văzut înainte de meci că Marc joacă la Concordia. Am vorbit un pic cu el, am fost surprins plăcut că joacă aici". 

Carlos Fortes a ajuns la Gaz Metan de la Vizela, echipă din liga a treia portugheză. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Pontinha, Pacos Ferreira, Racing Santander B, Braga B și Sanliurfaspor.

Gaz Metan - Concordia Chiajna 2-1
Au marcat: Chamed 27, Fortes 90+3 / Guessan 39

REZULTATE ETAPA 1:

Vineri, ora 21 CFR Cluj - Botoșani 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 18 Hermannstadt - Sepsi 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 21 Astra - FCSB 1-0 Detalii AICI
Duminică, ora 18 Viitorul - Dunărea Călărași 0-1 Detalii AICI
Duminică, ora 21 Dinamo - Voluntari 2-1 Detalii AICI
Azi, ora 18 Gaz Metan - Chiajna 2-1 Detalii AICI
Azi, ora 21 Craiova - Poli Iași 0-0 Detalii AICI

CLASAMENT LIGA 1: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează