FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

GAZ METAN - DINAMO 2-1 // Edi Iordănescu îi laudă pe dinamoviști: „Sunt 3 puncte obținute contra celui mai valoros adversar”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 19:49

Gaz Metan s-a impus în fața lui Dinamo, scor 2-1. Edi Iordănescu își felicită elevii pentru ceea ce numește „victoria contra celei mai puternice echipe din play-out”.

„Sunt deja 4 jocuri fără înfrângere. Astăzi a fost genul de joc care m-a făcut mândru de munca băieților. A fost calitate, un ritm de play-off. În ciuda golului primit, am revenit rapid în joc. Am fost agresivi, am pus presiune pe construcția lor, am creat cu multă personalitate. Este de neconstestat acest triumf.

Sunt 3 puncte mari, care ne ajută, obținute în fața celui mai valoros adversar, cu un antrenor foarte bun și o tradiție imensă. Nu vreau să jignesc celelalte formații, dar cred că Dinamo e cea mai puternică din play-out”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport. 

„Îmi pare rău că mai am unele ieșiri la adresa arbitrilor. Astăzi, în afara unui posibil penalty la Mandanda, a fost un arbitraj bun”

Dedicăm victoria domnului președinte Mărginean, care nu a putut sta lângă noi. Tatăl lui a decedat ieri”

Edi Iordănescu

Vezi aici cronica partidei Gaz Metan - Dinamo 2-1

 

CLASAMENT PLAY-OUT

PROGRAM PLAY-OUT

  • Dunărea Călărași - Poli Iași 1-2 (Detalii AICI)
  • Gaz Metan - Dinamo 2-1 (Detalii AICI)
  • Luni, 18:00 // Concordia Chiajna - Hermannstadt
  • Luni, 20:30 // FC Voluntari - FC Botoșani

Vezi și: 

Nistor, declarații DURE: „Ne-am bătut singuri și am făcut clubul de rușine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
prolificul
prolificul  •  17 Martie 2019, 21:57

Spre deosebire de multi momamovisti,Iordanescu jr e baiat fin,educat,respectandu-si adversarul,indiferent cine e el... eu nu l-am auzit vreodata ironizand ori vorbind de rau pe momado!

mosvasile
mosvasile  •  17 Martie 2019, 21:39

Face misto!Dar chiar ca Dinamo a ajuns si de rasul curcilor!

gazistu
gazistu  •  17 Martie 2019, 21:28

Victoriile astea trebuiau in sez regulat, atunci cand n-am invins in ultimele 10 meciuri...nu acum..si odata calificati in playoff , puteam pierde cu toti,.. in playout nu mai avem nici o miza!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează