FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN // EXCLUSIV Edward Iordănescu încearcă să transfere un mijlocaș care a jucat la Olympique Marseille!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 09:50

Iordănescu pornește asaltul! După ce Gaz Metan i-a transferat pe Sergiu Buș de la Levski Sofia și pe Moussa Sanoh de la Poli Iași, e pusă la cale o lovitură.

Zilele trecute acești au luat legătura cu mijlocașul Najib Ammari pentru transferul acestuia la Mediaș.

Conducerea i-a oferit un salariu de 6.000 de euro, dublu față de cât avea la Dunărea Călărași, dar momentan a refuzat să dea un răspuns, sperând că poate prinde o ofertă din străinătate.

9 echipeare Ammari în carieră: Marseille, Rouen, Chernomorets Burgas, CFR Cluj, Levsi Sofia, Latina Calcio, Virtus Entella, Spezia și Dunărea Călărași

În vârstă de 26 de ani, Najib Ammari a evoluat până în vara anului 2018 la Spezia, iar la Călăraşi a ajuns din postura de jucător liber de contract.

"Când am primit oferta de la Călărași am acceptat-o pe loc. Știam că voi avea șansă să joc, să demonstrez ce pot.Aici mă simt important. Fotbalul românesc nu poate fi comparat cu cel din Italia, dar are un nivel bun. Condiția fizică face diferența", spunea jucătorul când a semnat cu Călărași.

300.000 €este cota de piață a lui Najib Ammari, conform siteului de specialitate transfemarkt.de

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  23 Iunie 2019, 20:27

La Calarasi 3000 E , Gazu ii da dublu, 6000 E, apoi urmatoarea destinatie, posibil Craiova, cu salar de 9-10.000 E .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează