FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BOTOȘANI 2-0

GAZ METAN - FC BOTOȘANI 2-0 // Liviu Ciobotariu ar putea fi demis în următoarele zile » Moldovenii n-au mai învins pe nimeni de 6 meciuri

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 21:15

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Botoșani, are zilele numărate la cârma moldovenilor, după eșecul de azi de la Gaz Metan, scor 0-2.

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a ratat calificarea în play-off și i-a dus pe moldoveni la doar două puncte de locul care va juca barajul pentru rămânerea în Liga 1.

Conducerea botoșănenilor și-a pierdut răbdarea cu Ciobotariu și, conform surselor GSP, în următoarele zile l-ar putea demite. FC Botoșani a ajuns la 6 meciuri fără victorie, ultimul succes datând din 17 februarie, când echipa sa se impunea pe terenul lui Dinamo, scor 2-1.

Vezi și:

GAZ METAN - FC BOTOȘANI 2-0 // VIDEO Gaz Metan o trimite pe Botoșani în zona periculoasă și devine prima echipă cu 4 victorii din 4 meciuri în istoria play-out-ului

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează