FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI 4-0

GAZ METAN - FC VOLUNTARI 4-0 // Edi Iordănescu, caterincă după atacul lui Marius Șumudică: „La 10.000m îți joacă mintea feste” » Toate replicile savuroase: „Odată, era în două locuri în același timp”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 22:44

Edi Iordănescu a răspuns „înțepăturii” venite astăzi din partea lui Marius Șumudică. La finalul victoriei cu FC Voluntari, scor 4-0, tehnicianul medieșenilor s-a dezlănțuit într-un discurs presărat cu ironii.

Astăzi, întrebat despre omul potrivit pentru postul de antrenor la vicecampioane României, Șumudică a declarat: „Cel mai potrivit pentru FCSB ar fi un «EDItorialist» cu principii. Eu sunt mai open-mind, nu sunt cu principii, cu continuități”.

Edi a dat o replică savuroasă

„Am fost informat de cei din prejma mea, mi s-a transmis exact ce a declarat. Nu vreau să stric o prietenie cu Șumudică, una care are mult timp în spate. Cred că, ținând cont de drumul lung făcut, cinci-șase ore în avion din Arabia Saudită, poate a obosit.

La zece mii de metri, mintea îți joacă feste. Probabil de asta a făcut aceste declarații. Eu îl etichetez ca pe un personaj pitoresc, cu multe glume în ieșirile lui mediatice. În ciuda faptului că e la mii de km distanță, e prezent permanent în spațiul media de la noi.

Îmi amintesc un episod. Mă uitam la un program de sport. Șumudică vorbea în direct. Am schimbat tot la un program de profil și l-am găsit tot pe el. Nu mi-am dat seama nici până astăzi cum era în două locuri în același timp. Fiind atât de implicat, cred că o parte din drepturile TV pentru Liga 1 ar trebui redirecționat și către el. Face rating”, a declarat Edi Iordănescu la TV Digi Sport. 

Șumudică a făcut pace

Marius Șumudică a intervenit în direct pentru a clarifica „disputa” cu Edi Iordănescu.

„Nu știu ce l-a supărat. A fost doar o glumă în ceea ce privește următorul antrenor de la FCSB. El este un tip documentat, cu un jargon aparte. Probabil școala pe care a făcut-o l-a ajutat.

Este un tip foarte deștept, un antrenor foarte bun. E un personaj disputat de foarte multe echipe. Nu îi pot transmite decât baftă. Eu mereu am spus că ar fi cel mai potrivit antrenor pentru FCSB. Îmi mențin declarația.

Am avut o relație foarte bună. A fost secundul meu la Vaslui. Niciodată nu ne-am jignit, nu am avut nicio problemă. Poate acum am luat-o pe urmele lui Rednic și mai  înțep și eu”, a replicat Șumudică la TV Digi Sport.

„Sigur, banderola de căpitan l-a motivat pe Olaru așa cum l-a motivat și transferul. E important pentru el, e rodul muncii lui. Nu mai trebuie să îi fac prezentări, toată lumea îl cunoaște. Astăzi a fost decisiv. Mă bucur pentru el”Edi Iordănescu

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Gigi Becali poate declanșa o reacție în lanț: „Dacă Edi Iordănescu ajunge la FCSB, plec și eu! Vă anunț de acum”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
corvinnus
corvinnus  •  24 Mai 2019, 10:36

La Sumudica îi joaca mintea feste în permanenta la 1,79 m nu trebuie nici macar sa urce-n prun.

corectu
corectu  •  24 Mai 2019, 08:08

Daca ai fost jucator modest,nu inseamna ca vei fi antrenor modest. Edy nu are experienta.Cat despre Sumudica,sa-l lasam unde e acum.Stim cum a luat titlul cu Astra.

andy_2008
andy_2008  •  24 Mai 2019, 07:48

Edi zero jucator si de 5 ca antrenor iar Sumi jucator bun si de 9 ca antrenor!!!!!! Sa vina Sumi sa luam titlul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează