FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 0-1

GAZ METAN - FCSB 0-1. Reacție furibundă la final: „Ne-am făcut de râs! Noi nu mai avem conducere, e la tribunal!”

Răzvan Pleșca e supărat pentru situația de la Gaz Metan
Răzvan Pleșca e supărat pentru situația de la Gaz Metan

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 23:03 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 23:59

Sufocată de probleme interne, Gaz Metan Mediaș a făcut un play-off extrem de modest. Nici cel de-al cincilea meci nu le-a surâs ardelenilor, învinși pe teren propriu de FCSB, scor 0-1.

La finalul partidei, Răzvan Pleșca, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria echipei, a fost extrem de supărat pentru ultimele evenimente petrecute în club. „Ne-am făcut de râs, ne propuseserăm altceva când am intrat în play-off”, a mărturisit portarul de 37 de ani. 

GAZ METAN - FCSB 0-1. Reacție furibundă la final: „Ne-am făcut de râs! Noi nu mai avem conducere, e la tribunal!”

„Ne-am propus altceva la intrarea în play-off. Ne-am făcut de râs, la fel ca Sepsi anul trecut, la fel ca Poli Iași, ca ASA Târgu Mureș. 

Pe noi ne-a afectat mai tare pandemia. Am ajuns să jucăm cu juniorii, ne-au plecat sponsorii, antrenorii. Momentan, nu avem conducere, se judecă la tribunal. Aici întotdeauna a fost stabilitate, am avut echipă bună, sper să se rezolve problemele de acum și la anul să luptăm pentru un loc în play-off. Noi, jucătorii, ne-am dori acest lucru și pentru sezonul viitor, dar nu depinde de noi”, a spus experimentatul portar, la Look Sport. 

„Trebuie să mergem înainte şi să ne gândim la sezonul viitor. E greu fără niciun obiectiv, dar trebuie să fim profesioniști. Clubul trece printr-un moment greu, dar trebuie să privim înainte şi să fim uniţi. Astăzi nu avem scuze, cu tot respectul, dar am jucat cu nişte copii. Nu ai prea multe scuze. 
Viitorul meu, nu ştiu? Vedem. Mai am un an de contract, dar vedem. Înainte de pandemie aveam oferte, dar acum nu am vorbit cu agentul meu. Nu ştiu, mai avem un meci şi vedem apoi. Trebuie să fiu profesionist până la capăt”
Dumitru Cardoso, fotbalist Gaz Metan, la TV Telekom Sport

„Situația nu e clară aici, sunt probleme cu conducerea, cu banii, nu știu dacă putem aduce alți jucători. În ultima perioadă nu am vorbit cu nimeni din conducere” 
Dusan Uhrin Jr., antrenor Gaz Metan

VIDEO Edi Iordănescu despre cum a adus bani la club: „Au fost momente la Gaz Metan când am adus bani de acasă”

Citește AICI cronica meciului Gaz Metan - FCSB 0-1

VIDEO Iordănescu și Mărginean, la un pas de bătaie. Mărturisire la GSP Live: „Da, era să degenereze” » Cauza conflictului

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
 •  26 Iulie 2020, 07:57
Postat de pe 26 Iulie 2020, 07:54

Hai, băi, lasati teatrul ieftin!.... asa e in cooperativa gigista! Stati capra la m i z e r i a blatista fc5b!

Burleanu pastoreste o liga dementa, adepta fotbalului de cumetrie gigist! Prin furt,a luat cupa. Acum vrea cat mai sus cu echipa lui de saltimbanci! Vai de capul vostru de blatisti penali!

forza_csms
forza_csms  •  26 Iulie 2020, 07:56

Bai Razvane, macar la Iasi gigistii au pierdut titlul cand i-am batut cu golul lui Cristea....

 •  26 Iulie 2020, 07:54

Hai, băi, lasati teatrul ieftin!.... asa e in cooperativa gigista! Stati capra la m i z e r i a blatista fc5b!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează