FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 1-3

GAZ METAN - FCSB 1-3. Raul Rusescu, încântat la revenirea în Liga 1: "S-au schimbat multe lucruri"

FOTO:Cristi Preda
FOTO:Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2018 22:33

FCSB s-a impus după pauză în deplasarea de la Mediaș, scor 3-1. Olimpiu Moruțan și Raul Rusescu se gândesc deja la meciul următor, cel cu Hajduk, de joi, din Europa League.

"Sunt foarte optimist pentru returul cu Hajduk. E mai bine decât mă așteptam în ceea ce mă privește. Am încredere în mine, iar dacă muncești, fotbalul de răsplătește.

Mă motivează laudele celor din jur, dar trebuie să arăt fotbalul pe care îl știu. Sunt conștient că sunt la o echipă mare, mereu sub presiune", a declarat Moruțan la final. 

Rusescu, încântat de revenire

"M-am simţit foarte bine, m-am bucurat de timpul petrecut pe teren. Am avut şi o ocazie, în primele minute, puteam să marchez. Mă simt foarte bine fizic, nu ştiu cum s-a văzut din afara terenului. Cel mai important este însă că am reuşit să câştigăm. S-au schimbat multe lucruri față de perioada precedentă în care am fost aici.

Fanii au pretenţii mari de la mine, eu am pretenţii şi aşteptări mari de la mine şi sunt pregătit să dau tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să câştige fiecare meci în parte.

Returul cu Hajduk va fi diferit. Sper să avem un gazon mai bun pentru a putea juca fotbal, exact cum am făcut în seara asta. Mi-e greu să spun dacă suntem favoriţi, dar, ţinând cont că vom juca în faţa fanilor şi de istoria noastră, cred că pornim cu prima şansă", a declarat Raul Rusescu, la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează