FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - HERMANNSTADT. SÂMBĂTĂ, 17:00

GAZ METAN - HERMANNSTADT // Scandal înaintea partidei » Fanii oaspeților nemulțumiți de o decizie luată de conducerea gazdelor

FOTO: Facebook @Sepsi OSK
FOTO: Facebook @Sepsi OSK

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 17:11

Gaz Metan Mediaș a dublat prețul biletelor pentru disputa cu FC Hermannstadt, de sâmbătă, ora 17:00. Intrarea generală a crescut de la 15 lei la 30 lei, cu mențiunea că aceste bilete vor fi valabile și la meciul cu Astra din ultima rundă a anului. 

Suporterii sibieni sunt nemulțumiți, însă Vasile Miriuță face tot posibilul pentru a-i convinge să facă deplasarea la acest meci.

Sibienii contestă faptul că sunt obligați să plătească prețul dublu, deși ei nu vor asista decât la un singur meci. 

Sibienii schimbă arena

Hermannstadt va disputa ultimul meci de pe teren propriu din 2018, contra Viitorului, la Cluj, pe arena Dr. Constantin Rădulescu. LPF a luat aceasă măsură pentru că la Târgu Mureș, unde formația lui Miriuță a jucat meciurile de până acum, nu funcționează instalația de încălzire și gazonul nu se află într-o stare prea bună. 

Vezi și: 

Hagi e plătit să piardă! În loc să fie favorită la titlu, Viitorul se zbate să prindă podiumul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
barn1.fch
barn1.fch  •  15 Decembrie 2018, 13:06

*victorie

barn1.fch
barn1.fch  •  15 Decembrie 2018, 12:57

Mai usor oameni buni ca nu e cazul sa ne vorbim aiurea. Imi doresc foarte mult o voctorie contra Gazului dar din pacate vorbim de un adversar care era sa bata CFR Cluj la ei acasa in 10 oameni! Si care face constant meciuri bune. In timp ce Hermannstadt are una calda una rece. Nu avem constanta in joc. Dupa mine daca facem un egal asta echivaleaza cu victoria! Dar-ar Dumnezeu Al Mare sa ramanem in Divizia A! Cu meciurile care urmeaza... cam greu! FORZA HERMANNSTADT!!!

wba33
wba33  •  15 Decembrie 2018, 00:48

In loc sa jucam la Medias meciurile de acasa, jucam la Tg Mures. Ati uitat ca noi v-am primit la noi. Uite din cauza asta o sa va dam m** la fiecare meci de acum incolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează