FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - HERMANNSTADT

GAZ METAN MEDIAȘ - HERMANNSTADT // Gaz Metan își așteaptă adversarii cu prețuri umflate la bilete » Îi ard la buzunar!

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2019 14:54

GAZ METAN MEDIAȘ - HERMANNSTADT // Aproximativ 2.000 de fani ai lui Hermannstadt fac deplasarea vineri la Mediaș, iar gazdele îi așteaptă cu prețuri umflate la bilete. Mai mari chiar și decât la meciul cu Dinamo! 

Dacă există o arenă de Liga 1 pe care fanii promovatei FC Hermannstadt sunt taxați la sânge, aceasta este, cu siguranță, Gaz Metan. Înaintea derby-ului județean, programat vineri seară, responsabilii clubului medieșean au mărit substanțial prețurile la bilete, în condițiile în care la meci și-au anunțat prezența în jurul a 2.000 de suporteri din Sibiu.

Astfel, un tichet la tribuna 1 costă 25 de lei, iar unul la tribuna a 2-a, 30 de lei! Mai scumpe cu 10, respectiv 15 lei, decât la confruntarea cu Dinamo, tot din play-out. În fine, un bilet la peluză, denumită „peluza oaspeților”, face și el 15 lei.

„Dacă vă uitați, la alte meciuri nici n-au prețuri la peluză. Pentru galeria noastră, în schimb, este 15 lei intrarea. Și la precedenta întâlnire de la Mediaș, în sezonul regulat, ne-au taxat dur”, a comentat, pentru Gazetă, o sursă din anturajul lui FC Hermannstadt.

60 kme distanța dintre Mediaș și Sibiu. Dar rivalitatea e una imensă!

La pachet cu Astra

În sezonul regulat, la meciul câștigat de oaspeți cu 2-0, tichetul a costat 30 de lei. Iar conducerea Gazului a explicat astfel dublarea prețului: „Cine cumpără bilet cu Hermannstadt are intrarea asigurată și la următoarea partidă de acasă, contra Astrei”.

Una care pe fanii veniți din Sibiu nu-i interesa absolut deloc. Fanii Gazului au fost scutiți de un tratament asemănător pe terenul Hermannstadtului. În condițiile în care meciul s-a jucat la Târgu Mureș, ei nici măcar nu au făcut deplasarea. 

50 de lei cu Craiova!

Și Hermannstadt a copiat strategia Gazului, dar la confruntarea de la Pitești cu CSU Craiova. Mizând pe un număr mare de fani olteni în tribune, a fixat prețul unui bilet la 50 de lei. Conducerea alb-albaștrilor a reacționat printr-o scrisoare de protest și le-a promis suporterilor care cumpără tichet că vor avea intrarea liberă la următorul meci, de pe „Ion Oblemenco”. 

Prețuri la meciurile Gazului

Adversar Tribuna 1 Tribuna 2 Peluză
Hermannstadt 25 30 15
Călărași 10 5 -
Botoșani 10 5 -
Dinamo 15 10 -
Sepsi intrare liberă intrare liberă intrare liberă

vezi și:

Plecarea lui Nistor ar răvăși Dinamo! 3 efecte nefaste pentru echipa lui Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
albusibiu
albusibiu  •  03 Mai 2019, 09:50
Postat de lionforever pe 02 Mai 2019, 21:36

"Ce ți-e nu-ți place altuia nu-i face" uite domnilor sibieni ca s-a întors roata, acum va place?

Da, imi place. Putea pune Gazul si 100 de lei biletul si tot mergeam. Ca doar avem de unde plati. Se pare insa ca la Craiova nu prea sunt bani, de asta se si muta multi in Sibiu-Cluj-Timisoara.

albusibiu
albusibiu  •  03 Mai 2019, 09:48

*** de preturile lor! Sibienii tot vor fi acolo. De altfel, pretul la meciurile de la Sibiu va fi 25 de lei, deci tot pe-acolo. Iar cu 2000-3000 de bilete umflate vandute nu-si acopera Gazul falimentul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wba33
wba33  •  03 Mai 2019, 07:37
Postat de lionforever pe 02 Mai 2019, 22:38

Mojicia nu se compensează cu gramatica, faceti nazuri ca va cer 15 lei pe bilet mai puțin decât luati voi pe un kg de brânză ce naibi! Iar despre faza cu 50 de lei biletul la peluza la un meci considerat acasa dar jucat la pitești de către echipa voastră asta este marlanie ridicată la rang de artă.

Chiar nu a facut nimeni nazuri...si daca ar fi fost 50 de lei pretul am fi mers. De ce tot dai exemple cu branza ? Sibiul inseamna mult mai mult decat atat, in primul rand cultura...dar pt tine asta e un termen strain. Si da, in marginime, la tara, facem o branza foarte foarte buna si ne mandrim cu asta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează