FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

GAZ METAN // Răzvan Pleșca s-a resemnat: „Nu mai sunt de mult în planurile domnului Becali” + Nu vede Dinamo în play-off

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 00:00

Singurul integralist din Liga 1, Răzvan Pleșca, a explicat cum vede el bătălia finală pentru Top 6. Portarul de 37 de ani și-a luat gândul de la FCSB.

Răzvan Pleșca este fotbalistul din Liga 1 ce deține onoarea de a fi singurul integralist din actualul sezon. A bifat toate minutele în cele 22 de runde scurse până acum. Și a fost unul dintre factorii ce au contribuit la ascensiunea medieșenilor până în zona play-off. La 37 de ani, Răzvan e decis să continue atât cât îl țin puterile, doar la Gaz Metan, acolo unde a adunat aproape 10 ani de viață.

Adio, FCSB!

"A fost un gând cu Steaua, când era Teja antrenor, dar s-a dus. Nu mai sunt de mult în planurile domnului Becali. Îmi văd de treaba mea la Mediaș, aici o să îmi închei cariera. Vrem în play-off. Suntem trei echipe care ne batem pe două locuri, noi, Viitorul și Botoșani. Mai sunt, teoretic, Sepsi și Dinamo, însă cu șanse foarte mici. Problema lui Dinamo nu este că-i la 8 puncte de noi, ci că a ajuns și după Sepsi. Totuși, nu cred că va ajunge un asemenea club la retrogradare. Văd că se fac multe glume pe seama asta. Dinamo a fost și-n anii trecuți în play-out, dar nu a fost niciodată în pericolul de a retrograda", a explicat Răzvan pentru GSP.ro.

”Da, ni-l dorim foarte tare pe Răzvan Pleșca! Am negociat foarte mult cu el de acum, dar, asta este, mai așteptăm trei luni. De ce Pleșca? Pentru că din vară vrem să-l dăm împrumut pe Vlad ca să apere. De fapt, mai mult pentru asta facem transferul, nu că ne trebuie neapărat portar. De aceea îl aducem pe Pleșca, pentru că vrem să-i dăm ocazia lui Vlad să apere”
Gigi Becali, acum exact un an

Fără frică

Eșecurile din amicalele iernii nu-l îngrijorează pe liderul echipei lui Edward Iordănescu: "Nu trebuie să ne temem, e o perioadă de pregătire cu antrenamente foarte tari. Și cu Lucerna ne-am prezentat bine în prima repriză, apoi în partea secundă s-a rupt filmul, 0-3. Nu ne scade moralul pentru play-off. Suntem conștienți că e normal să fie așa în cantonament, rezultatele de aici nu sunt atât de importante. Am pus accent pe pregătirea fizică".

"Încă nu mă văd în play-off, pentru că am mai fost de două ori aproape și nu am reușit. Trebuie să gestionăm presiunea asta și, dacă vom ajunge în Top 6, cu siguranță nu ne vom face de râs"
Răzvan Pleșca, portar Gaz Metan

1cartonaș galben a încasat Pleșca în actuala ediție

25de goluri a încasat în 22 de etape

8partide a strâns Răzvan fără gol primit

4meciuri mai are de jucat Gaz Metan în sezonul regulat: U Craiova (d), CFR (a), Clinceni (d) și Dinamo (a)

Pepinieră pentru granzi

Pleșca este de părere că Darius Olaru va prinde un loc de titular la FCSB. A explicat de ce: "Cu siguranță, «Mexicanu'» se va impune la Steaua. Așa s-a întâmplat și cu Vali Crețu, și cu Iulian Cristea. Nici lor, când s-au dus acolo, nu le dădea nimeni șanse să se impună, însă au devenit oameni de bază. Gaz Metan e un mediu curat în care cresc fotbaliștii. Și Aurelio, și Rondon au confirmat la CFR Cluj, Ivanov la Craiova. Aprovizionăm cluburile cu bani cu marfă de calitate".

Ultimul jucător plecat de la Dinamo explică mutarea la o rivală pentru play-off: „E o afacere bună, din care câștigă toată lumea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (22)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  26 Ianuarie 2020, 12:40
Postat de Danut Ognean pe 26 Ianuarie 2020, 11:30

da steaua din liga a patra

In catel milițian insolvent, din adăpostul Ștefan cel mare, care in lipsa de echipa, performante se bagă in seama și poluează orice discuție despre Steaua! Uimește prin lipsa totala de materie cenușie, prin stupiditate și neamprostie! Dar deja ne-am obișnuit cu astfel de specimene card fac naveta între adapost și circul de stat, vecini de încredere!

gazistu
gazistu  •  26 Ianuarie 2020, 12:02

ce sa faca la FCSB, sa-l scoata si pe Balgradean din primul, 11, sa devina FCSB, un fel de Gazu 2??? Nu-i destul ca Cristea lo scos pe Balasa din prima, si acum Cretu pe Benzar si pe Manea,,.sa vina si Plesca sal sara din schema la Balgradean??? :)))

100002473541087
Danut Ognean  •  26 Ianuarie 2020, 11:30
Postat de juliusmad pe 26 Ianuarie 2020, 09:30

O sa aștepți mult și bine. Nici nepoții nepoților tai nu or sa vadă Steaua desființată. Da, ai citit bine. STEAUA!!

da steaua din liga a patra

Vezi toate comentariile (22)
Comentează