FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI 0-1

GAZ METAN - SEPSI 0-1 // Edward Iordănescu a izbucnit după înfrângerea cu Sepsi » Critici dure la adresa lui Istvan Kovacs: „Nu e în slujba fotbalului, lucrurile sunt evidente!”

Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 19:46

Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a izbucnit la finalul meciului pierdut de ardeleni în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1. A acuzat în termeni duri arbitrajul lui Istvan Kovacs, care a dictat penalty-ul din care covăsnenii au marcat golul victoriei. 

„A fost lipsă totală de respect și de claritate în decizii. Avem bubele noastre, sunt foarte conștient, venim după o serie proastă, dar nu e deloc normal ce s-a întâmplat. Am început meciul cu stângul. Am făcut și multe schimbări pe care nu le preconizam, a trebuit să folosesc mulți jucători care nu au fost folosiți pe posturile lor.

Pe lângă toate aceste probleme, vine această situație total neplăcută. Se iau unele decizii și automat se alimentează unele suspciuni. Nu e normal să faci presiune, nu e normal să se fi făcut campania care s-a făcut. Vreau să se joace doar pe teren, nu vreau să existe aceste tente care au existat azi în fotbal. Sunt în fotbal de 10 ani și știu ce vorbesc.

Nu e ok și nu e în slujba fotbalului.  Sunt lucruri evidente care se întâmplă, au fost unele decizii care nu fost judecate la fel. La acest meci a fost singura delegare care nu trebuia să se întâmple. Lucrurile sunt evidente și pentru mine e strigător la cer”, a declarat Edward Iordănescu, la Look Sport. 

Gaz Metan e pe locul 10, cu 29 de puncte, și nu mai are aproape nicio șansă să se califice în play-off.

Citește AICI cronica partidei Gaz Metan - Sepsi 0-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
103179470776675
Sabin Ellak  •  18 Februarie 2019, 10:40

Amestecati sportul cu rasismul si sovinismul! Gaz Metan a fost echipa mai slaba in pofida terenului propriu.Edi Iordanescu prin prisma comentariului si pregatirii meciului,demonstreaza faptul,ca nu este un tehnician demn de o echipa din Liga 1.Stefan Kovács,a arbitrat mult peste arbitrajele vazute la celelalte meciuri....11 metri clar,chiar la patrat,atat hentul cat si faultul merita 11 m.Pretinsa 11 m de GM,nu are suport,reluarile demonstrand clar,ca jucatorul lui SEPSI OSK nu a atins mingea!Nu este de inteles,ce aveti cu Kovács?A comis erori putine fara sa afecteze rezultatul jocului.Ce aveti cu SEPSI OSK? Este o echipa buna,care merita sa ramane in primul esalon. Sint romanii nostrii,in ciuda faptului ca in echipa covasneana sint doar 3 maghiari...chiar daca ar fi intreaga echipa maghiara, sportul este sport si nu ar nimic de a face cu nationalismul bolnav! Gazul nu trebuia sa faca Cantarea Romaniei prin cantece patriotice,era mai bine daca juca si se concentra la fotbalul de un nivel mai calitativ!

391263181658419
Xa EL  •  18 Februarie 2019, 09:34
Postat de Marin Mihai pe 18 Februarie 2019, 08:55

Afirmatia dv. nu are sustinere in totalitate,ne place sau nu ,Sepsi a fost echipa mai buna.Daca arbitrul era unul pur romanesc,se putea pune aceiasi intrebare retorica din tabara cealalta? Iordanescu jr. sa-si analizeze activitatea intai si apoi sa vorbeasca.Cand a renuntat atat de usor la atacantul lor cel mai bun sau cand a acceptat cedarea altor doi jucatori buni FCSB-ului nu s-a intrebat? Poate chiar a facut anumite jocuri si acum culege roadele!.

"Daca arbitrul era unul pur romanesc,se putea pune aceiasi intrebare retorica din tabara cealalta?" Din cate stiu, Sepsi evolueaza in campionatul romanesc. 

467991146719096
Costel Rosoiu  •  18 Februarie 2019, 09:07

Ti-e sila sa te mai uiti la meciuri din liga 1-a,din cauza asta nu mai exista spectatori la meciuri,cand vezi asemenea magarie de arbitraj,stai si te crucesti-nu se mai gasea arbitru de natie romana sa arbitreze?Trebuia neaparat unul de etnie maghiara,la fel ca si Sepsi.Mai fratilor.unde am ajuns?SI CAND VEZI UN MECI DE FOTBAL DIN LIGA 1-A TE APUCA SOMNUL,DAR CAND VEZI MASCAREALA DE LA TELEVIZOR SI DIN PRESA ,ZICI CA SE JOACA IN CAMPIONATUL ENGLEZ. C INE PERMITE CA UN CLUB DE FOTBAL SA FIE CONDUS DE UN PUSCARIAS,CARE FACE JOCURILE IN LIGA 1-A?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează