FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI

Gaz Metan - Sepsi a început cu imnul României » Cum au reacționat jucătorii celor două echipe

Gaz Metan - Sepsi // Captură TV Digi Sport +3   FOTO
Gaz Metan - Sepsi // Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 17:30

Duelul dintre Gaz Metan și Sepsi Sfântu Gheorghe, contând pentru etapa a 24-a Ligii 1, a început cu intonarea imnului național la stația de amplificare a stadionului, acțiune pe care oficialii medieșenilor o anunțaseră din această săptămână. 

Totuși, nu a existat un demers oficial în acest sens, iar arbitrul Istvan Kovacs nu a fost anunțat de momentul de la start, așa cum se întâmplă, în mod tradițional, la etapa care se dispută pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. 

Jucătorii celor două echipe nu s-au strâns la mijocul terenului pentru a intona imnul și au așteptat în propriile jumătăți de teren încheierea imnului.

Fanii lui Gaz Metan au scandat apoi minute în șir „România, România”.

De unde au plecat tensiunile? 

În această săptămână, au existat mai multe tensiuni între oficialii celor două echipe: Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, a fost acuzat de Janos Bokor, directorul sportiv al lui Sepsi, că face parte din cooperativa anilor '90. Oficialul lui Gaz Metan chiar a început să plângă în timpul unei emisiuni televizate. 

Urmărește AICI partida dintre Gaz Metan și Sepsi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  17 Februarie 2019, 21:53

N-are importanta ca a fost sau nu penalty pentru noi...si ca ei au dat golul din penalty. Au primit penalty, 0-1; BUN, dar noi am avut 84` de minute sa marcam, timp suficient, in care puteam marca si 3 goluri . aCUM CE SCUZE MAI GASESTE IEDI?

amicu
amicu  •  17 Februarie 2019, 19:46

Și care este faza? NORMAL ar fii sa se intoneze imnul la fiecare meci. Anumiți oameni ar trebui sa mai fie puțin aduși cu picioarele pe pământ... românesc

105662257060988
Eugen Qy  •  17 Februarie 2019, 18:38

Imnul Romaniei? PRAF in ochii fraierilor ! Blateanu' din cel mai grosier aluat !!! ASTA E ! gb trebuie sa o pateasca asa si chiar si mai urat pentru tot ce a facut mai murdar in fotbalul romanesc, impreuna cu gasca de care nu se dezice nici macar acum...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează