FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI

GAZ METAN - SEPSI // S-a dat Iulian Cristea lovit? Fundașul care s-a înțeles cu Gigi Becali, nici rezervă în meciul vital cu Sepsi » Care e explicația oficială

Iulian Cristea // FOTO: GSP
Iulian Cristea // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 17:45

Iulian Cristea, 24 de ani, fundașul central al celor de la Gaz Metan, nu a fost nici măcar rezervă în meciul vital pentru play-off cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 24-a a Ligii 1. 

Se alimentează astfel zvonurile care spun că fundașul ar dori să se menajeze pentru transferul iminent la FCSB, cu care s-ar fi înțeles deja. 

Iulian Cristea are probleme medicale”

Varianta oficială venită dinspre Gaz Metan e că Iulian Cristea a acuzat ceva probleme medicale în această săptămână. Fundașul ar fi făcut zilele trecute un RMN, iar rezultatele nu au scos la iveală niciun fel de probleme. 

Astfel, sunt semnale tot mai clare că fundașul va face cât de curând trecerea spre FCSB, deși Edward Iordănescu spera să-l aibă la dispoziție și în play-off/play-out.

Tehnicianul s-a opus vehement mutării lui Cristea la FCSB, militând cu fiecare ocazie pentru rămânerea acestuia la Mediaș.

„Este jucătorul Mediaşului şi interesul lui este să joace. Când te duci la FCSB, presiunea este mare, aşteptările sunt mari, repede eşti etichetat.

El trebuie să fie pregătit din toate punctele de vedere, nu numai tehnico-tactic ci şi din punct de vedere mental. Acolo trebuie să fii solid din punct de vedere mental, el este încă un copil, este într-un proces de maturizare, de creştere în continuare.

Cred că FCSB a făcut o achiziţie foarte bună şi el poate face o treabă foarte bună, dar în momentul de faţă este aici.

Atât timp cât nu este un acord între cluburi, interesul lui este să se pregătească cât mai bine, să reuşească să fie bun şi competitiv la jocuri, să fie eficient la echipă şi peste trei luni de zile cu siguranţă că i se va îndeplini şi această dorinţă normală şi logică, de necondamnat, să facă pasul la un club cu aspiraţii mai mari şi cu susţinere financiară mai mare” Edward Iordănescu, despre Iulian Cristea

Vezi și: Gaz Metan - Sepsi a început cu imnul României! Cum au reacționat jucătorii celor două echipe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  18 Februarie 2019, 07:02

sa ramana la medias....

gazistu
gazistu  •  17 Februarie 2019, 21:45

trebuia vandut la prima oferta (100.000Euro), nu acum pe 150.000...ca oricum nu-i mai sta capu lui la Medias!!!

andy_2008
andy_2008  •  17 Februarie 2019, 20:24

Oare de ce micutul Iordanescu nu prea sta mult pe la nicio echipa?????

Vezi toate comentariile (11)
Comentează