FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VIITORUL 2-2

GAZ METAN - VIITORUL 2-2 // VIDEO Gică Hagi, egalat de Teja în minutul 89! Cum arată lupta pentru play-off ACUM

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 19:23

Viitorul și Gaz Metan Mediaș au terminat la egalitate, scor 2-2 (Luchin '25 ag., Yazalde '89 / Drăguș '31, Houri 74).

La patru zile după ce le-a dat cu terenul în cap "câinilor", Viitorul a venit cu un moral excelent la Mediaș. Victorii pe linie în ultimele patru meciuri disputate de trupa "Regelui" în deplasare, cu Voluntari, Călărași, Botoșani și Poli Iași.

Iar jocul bun din ultimele meciuri nu prea le-a mai ieșit constănțenilor și la Mediaș. Au avut multe pase greșite, dar chiar și așa prima şansă le-a aparținut. Luchin a păcălit pasul la ofsaid al medieşenilor, dar nu a putut trimite pe spaţiul porţii (4).

Dacă Srgian a avut golul în gheată, la câteva minute s-a făcut de râs și-a reușit un autogol antologic! Bușu a centrat excelent în fața porții, dar fundașul de 32 de ani în loc să respingă și-a trimis mingea în proprie poartă cu o lovitură perfectă de cap.

Puștii-minune ai lui Hagi n-au oprit motoarele. Din contră, au apăsat pedala până la pământ și egalarea a venit extrem de rapid. Ianis a inventat o nouă bijuterie, diagonală de 30 de metri până la Voduț, care l-a întors frumos în careu pe Diallo. A pasat simplu în dreapta pentru Drăguș, lat din șase metri și a îndeplinit o simplă formalitate. Luchin a ieșit din nou la rampă (38) după ce Marius Constantin i-a tras un cot zdravăn în ochi și gazdele au rămas în zece.

Nervos înainte să intre la vestiare, Hagi schimbă după pauză. Ciobanu și Achim sunt trimiși în luptă, dar ocaziile nu vin. "Regele" riscă, îl interesează doar victoria, vrea să rămână sus în clasament. Houri primește ultimele indicații, iar micuțul francez iese la rampă după doar 5 minute de când a intrat. Șut din interiorul careului, după o acţiune foarte bună a lui De Nooijer.

Hagi e luat în brațe, jucătorii se îmbrățișează. Dar apărarea constănțenilor intră prea repede în vacanță. Yazalde profită de neatenție și face 2-2. Hagi urlă de se aude pe tot stadionul, iar minutele de prelungiri nu-i mai ajută la nimic. Viitorul rămâne pe podium și se pregătește de duelul cu FCSB de duminică. 

"E cartonaș roșu fără discuție pentru Constantin la duelul cu Luchin! Se duce să-l lovească cu cotul intenționat. Eu cred că e «roșu»"
Cristian Balaj, expert arbitraj Telekom

"Sunt bucuros că am scos în punct în fața unei echipe care se bate la titlul de campioană! Sunt mulțumit cu acest punct pentru că rămânem în primele șase. Viitorul e o echipă foarte, foarte puternică"
Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

"Sunt nemulțumit pentru că n-am făcut un meci bun și n-am avut spiritul lui Gaz Metan. Noi am venit pe vârfuri și asta s-a întâmplat. Am pierdut puncte importante, dar de mâine ne pregătim de meciurile cu Steaua și cu CFR"Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Clasament actualizat

Gaz Metan - Viitorul 2-2
Au marcat: Luchin '25 (autogol), Yazalde '89 / Drăguș '31, Houri 74

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, Diallo, M. Constantin, Bușu - I. Cristea, Coimbra - R. Romeo, Olaru, Ely - Fortes
Rezerve: R. Batista - Trif, I. Stancu, P. Costea, Perreira, Buziuc, Yazalde Gomez Pinto
Antrenor: Mihai Teja

Viitorul: Cojocaru - Lopes, Luchin, Ghiță, Nooijer - Artean, T. Băluță, Vînă - I. Hagi, Voduț, Drăguș
Rezerve: Buzbuchi - Mățan, Al. Iacob, Houri, A. Ciobanu, Boboc, Vl. Achim
Antrenor: Gică Hagi

Programul etapei cu numărul 18

Marți:

Miercuri:

  • 17:30 Gaz Metan - Viitorul
  • 20:00 Sepsi OSK - FCSB

Joi:

  • 14:00 Călărași - Astra
  • 17:00 FC Botoșani - Poli Iași
  • 20:00 Chiajna - CSU Craiova
 
 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
blocatu
blocatu  •  07 Decembrie 2018, 08:12
Postat de csa.steaua pe 05 Decembrie 2018, 19:43

las ca stii foarte bine cine face "omenii" ... curios cum le vedeti vOI pe toate si pe toti doar pe cuplul nas-fin nu-l observati ..... in sinea voastra stiti care-i adevarul ...

e amuzant ! nu este echipa in liga 1, de acum sau din trecut sa nu fi facut cel putin un meci "aranjat"! unele chiar mai multe! altele chiar majoritatea(directive de partid, armata, MAI, Valentin Ceausescu etc etc)! si ei il vad pe Hagi ca a participat la un meci suspect, 2-5 cu Steaua pe Ghencea! banuiesc ca si 3-2 cu Dinamo etapa imediat urmatoare tot "omenie" a fost!?

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  06 Decembrie 2018, 11:29

Aoleo,ce meci frumosGAZ-ARBITRUPLUS TAVALITORII.Cei mai buni de la ACADEMIE,un olandez si un francez,viitorul footballului romanesc......................

296634634302535
Duse Adrian Alexandru  •  06 Decembrie 2018, 10:25

cartonas rosu gratuit

Vezi toate comentariile (58)
Comentează