FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gazeta, în decembrie 2017: "Niță vrea să plece!" » MM Stoica: "Invenții! Cu el începem echipa" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 14:00

Gigi Becali a dezvăluit că portarul Florin Niță, 30 de ani, ar putea pleca în orele următoare de la FCSB, având o ofertă importantă. Iar GSP.ro a anunțat în premieră că echipa care îl dorește pe Niță este Sparta Praga. (DETALII AICI)

GSP, pe 3 noiembrie: MM îi face vânt lui Niță

Informația că Niță e pe picior de plecare a fost anunțată de Gazetă încă de pe 3 noiembrie 2017. 

Ziarul scria că MM Stoica face tot ce poate pentru a scăpa de jucătorii impresariați de Anamaria Prodan.

Iar cel mai bun jucător din actualul lot al FCSB, care îi aparține impresarului, e Florin Niță. Chiar dacă a avut evoluții constant bune, portarul urma să fie scos din echipă pentru a i se face loc ex-craioveanului Andrei Vlad, 18 ani. (DETALII AICI)

859581 06 07

GSP, pe 9 decembrie: Niță s-a săturat și vrea să plece!

Apoi, pe 9 decembrie, Gazeta Sporturilor dezvăluia că Florin Niță nu mai suportă situaţia de la FCSB. Dezamăgit că e ţinut rezervă, i-a transmis agentului să-i găsească echipă în iarnă.

“Niţă este un băiat diferit faţă de restul celor din vestiar. Este mai retras, mai liniștit, a avut o mulţime de probleme în viaţă. El nu mai suportă situaţia tensionată de la club și imixtiunea patronului în alcătuirea echipei și e decis să plece! Florin i-a transmis impresarului său, Anamaria Prodan, să-i găsească echipă în iarnă, fiind șanse foarte mari să plece în ianuarie”, spuneau atunci sursele ziarului. (DETALII AICI)

867984 04 05

REPLICA LUI MM: "INVENȚII!"

Stoica n-a rezistat mult și-a sunat din proprie inițiativă la ProX pentru o intervenție în direct. Managerul s-a amuzat atunci după dezvăluirile ziarului: "Mi-a venit să râd. Eram la masă cu Dică și chiar vorbeam că dacă fără Pintilii putem să jucăm sau fără alt jucător, fără Niță e imposibil. Sunt invenții! Cu Niță începem echipa! Nu vrea nimeni să plece".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
485809194904413
Costel Tudor  •  30 Ianuarie 2018, 17:11

Nu inteleg de ce tot il bagati in seama pe mimi puscariasul , el NU este nici macar secund , el este un fel de .... calului in varful dealului !!!

1507324385994919
Florin Ciulic  •  30 Ianuarie 2018, 16:23

gata,toata lumea e linistita,daca s a pronuntat domnul stoica mihai,numai incap speculatii,conteaza enorm cuvantul lui.sa nu uitam ca e cel care a hotarat sa fie inlocuit detergentul folosit in cantonament si anume,arielul cu tide...deci decizii importante,nu e de gluma!

ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2018, 16:03

MM, iti tai limba daca Nita va pleca pana la vara! Este cazul sa iei in serios functia pe care o detii pe nedrept la FCSB. Ai putut imbarliga mintea unui absolvent de liceu, dar ajunga-ti !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează