FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 1-0

Prima pagina a Gazetei, după arbitrajul catastrofal al lui Kovacs în CFR Cluj - Petrolul: „Istvan, chiar nu ți-e rușine?!”

Prima pagină a Gazetei Sporturilor de astăzi
Prima pagină a Gazetei Sporturilor de astăzi

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 08:53 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 09:10

„Istvan, chiar nu ți-e rușine?!”, titrează marți, pe prima pagină, Gazeta Sporturilor. „Centralul” din Carei a condus seara trecută meciul dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești, scor 1-0, în care le-a refuzat două penalty-uri clare oaspeților.

CFR Cluj i-a răpus pe „lupii galbeni” în epilogul etapei 9 din Liga 1, însă partida din Gruia a fost umbrită de două greșeli flagrante de arbitraj, ambele în favoarea gazdelor.

Cristi Balaj a venit cu explicații, după ce Istvan Kovacs a iertat-o pe CFR Cluj de două penalty-uri: „Ce, portarul este suliță?” + „Ajeti a fost ținut!”
CFR CLUJ - PETROLUL 1-0
Cristi Balaj a venit cu explicații, după ce Istvan Kovacs a iertat-o pe CFR Cluj de două penalty-uri: „Ce, portarul este suliță?” + „Ajeti a fost ținut!”

În prima repriză, portarul Răzvan Sava l-a faultat în careu pe Musi (minutul 32), iar în partea secundă, imediat după pauză, Ajeti l-a „capsat” pe Pedro în propriul careu, însă arbitrul Istvan Kovacs nu a reacționat. Nici cei din camera VAR, Horia Mladinovici și Ovidiu Robu, nu au intervenit, nu i-au recomandat lui Kovacs să revadă fazele la marginea terenului.

„Istvan, chiar nu ți-e rușine?!” » Cum arată prima pagină a Gazetei Sporturilor de astăzi

Deciziile lui Kovacs au fost contestate pe scară largă, iar Gazeta Sporturilor a titrat pe prima pagină a ediției de astăzi, 19 septembrie: „Istvan, chiar nu ți-e rușine?”.

Prima pagina a Gazetei, după arbitrajul catastrofal al lui Kovacs în CFR Cluj - Petrolul: „Istvan, chiar nu ți-e rușine?!”
Prima pagină a Gazetei Sporturilor marți, 19 septembrie

În aceeași notă, cronica meciului, sub semnătura lui Aurelian Botezatu, a fost titrată sugestiv: „Kovacs a fost cel mai bun ceferist”.

Pentru prestația sa din CFR Cluj - Petrolul, Kovacs a fost notat cu 2! O diferență colosală față de arbitrii asistenți, perechea Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, ambii recompensați cu 7.

Citește și: 

CFR a fost iertată de două penalty-uri, dar Mandorlini atacă FCSB: „A fost o seară neagră pentru fotbalul românesc”

Claudiu Tudor a răbufnit la adresa lui Istvan Kovacs: „Știam de când am văzut cine ne arbitrează că o să fim furați! Îl umple de sânge și nu dă nimic! Incredibil”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (47)
befree
befree  •  19 Septembrie 2023, 18:48
Postat de florar pe 19 Septembrie 2023, 11:27

Daca Kovacs candva a avut rusine atunci clar si a pierdut o dupa meciul ASA -Steaua cand a arbitrat intr-un singur meci cu 7 greseli mari de arbitraj ,cu jucator bagat in spital....Pacat ca GSP nu-si aminteste cum le lua apararea lui Kovacs si lui Muresan....

Dar de arbitrul Tudor iti amintesti? Un tip cu barba, care sufera de sindromul Ierusalim, angajat acum al fariseului din Pipera, in favoarea caruia a masacrat cateva zeci de meciuri.

GigelPurcel
GigelPurcel  •  19 Septembrie 2023, 15:30

Si cand Coltescu a gresit pentru Fcsb a fost "Revansa", nu a mai fost "Rusine"

tororosso
tororosso  •  19 Septembrie 2023, 15:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează