FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // EXCLUSIV George Țucudean, atac cu talpa înainte la FCSB: „De ce nu-l ia pe Dan Petrescu?”

George Țucudean a câștigat 3 trofee la FCSB
George Țucudean a câștigat 3 trofee la FCSB

Articol de , - Publicat marti, 14 mai 2019 11:00

George Țucudean, atacantul de 28 de ani al campioanei CFR Cluj, s-a destăinuit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, după ce echipa sa a câștigat titlul în Liga 1 pentru al doilea an consecutiv.

Campion cu FCSB în 2015, Țucudean nu ezită să-i „înțepe” pe roș-albaștri, fiind de părere că motivele pentru care aceștia n-au mai câștigat titlul în ultimii 4 ani sunt evidente. 

- George, FCSB mai înseamnă ceva pentru tine? Acolo ai fost prima oară campion.
- Am fost campion și de atunci n-au mai fost cei de acolo. 

- De ce crezi că au pierdut iar, de ce scârțâie?
- Vezi, ce vorbeam? Vrei să zic ceva de rău. Trebuie să te gândești. De ce nu l-au luat pe Dan Petrescu, de ce nu-l iau? De ce? N-ați văzut și voi sâmbătă seară, pe bancă?! Dacă vezi că nu câștigi atâția ani la rând, nu mai bine sacrifici doi ani și-l lași pe unul care vrea să facă și poate?!

George Țucudean a evoluat pentru FCSB în 2015, perioadă în care a reușit 5 goluri în 21 de meciuri în toate competițiile. A câștigat titlul, Cupa și Supercupa României în acel sezon alături de roș-albaștri, antrenați la acea vreme de către Costel Gâlcă. 

4 titluri la rândare Țucudean în Liga 1: cu FCSB, Viitorul și de două ori cu CFR Cluj 

Interviul integral cu George Țucudean poate fi citit în ediția digitală a Gazetei Sporturilor, AICI!

Vezi și: EXCLUSIV George Țucudean anunță hegemonia totală a CFR-ului: „Cine să ne oprească? Noi suntem principalii favoriți și la anul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1570947506526287
Mircea Truta  •  14 Mai 2019, 20:58

Petru ca Gigi vrea secund, nu principal!

poison
poison  •  14 Mai 2019, 15:12
Postat de adriann_ pe 14 Mai 2019, 12:53

Becali ramane in istoria fotbalului romanesc prin faptul ca i-a platit lui Tucudean ca sa plece o suma cu care alte cluburi cumparau 2 fotbalisti decenti :))) OK, poate Tucudean nu e Lewandowski, dar fata de Bizon, Golubovici, Hora samd (numai zic de Rusescu-caviar etc) chiar e super-atacant.

Omul ''se pricepe''. A si spus-o de multe ori. Pricepi? :))

crazykiller
crazykiller  •  14 Mai 2019, 14:18

Daca a castigat 4 titluri la rand, inseamna ca a jucat si la Astra? Sau jurnalistul nu stie cine a castigat campionatul in ultimii 4 ani?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează