FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Gest scandalos la Astra Giurgiu » Ioan Niculae i-a păcălit pe jucători! Ce s-a întâmplat cu banii promiși pentru prăbușirea lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 18:12

Ioan Niculae, patronul Astrei, s-a enervat după înfrângerea de la Craiova, 0-1, și le-a anulat jucătorilor primele pentru succesul cu Dinamo și pentru calificarea în play-off.

Astra și-a depășit iar condiția, s-a calificat în play-off cu o formulă încropită pe parcurs, și tot în scandal este! Atmosfera din vestiar oricum nu era bună, cu salarii neachitate din decembrie.

Ioan Niculae a deteriorat moralul echipei și mai tare. Patronul s-a supărat din cauza înfrângerii de la Craiova, 0-1 în prima etapă din play-off. 

După meci și-a consumat nervii pe arbitru și pe antrenorul lui: "Tudor și Edward Iordănescu sunt vinovați pentru eșec. Văd că Edi joacă la 0-0 și în play-off". Astra jucase, într-adevăr, îngrozitor.

S-a apărat permanent și a fost pedepsită spre final cu un gol marcat de Mitriță. Niculae a continuat să-și sancționeze echipa și după ce și-a criticat antrenorul în public. 

Le-a transmis jucătorilor și staff-ului că prima făgăduită pentru victoria cu Dinamo, 1.500 de euro pentru fiecare fotbalist, nu mai e valabilă.

Patronul se lăudase după 2-0 cu "câinii", la Giurgiu, că eliminarea roș-albilor din play-off constituise și un orgoliu: "Au venit suporterii lor și m-au înjurat la mine acasă! D-aia mă bucur că i-am bătut, deși eu eram dinamovist în tinerețe". Satisfăcut că s-a răzbunat pe dinamoviști, n-a mai plătit primele promise. 

Iar bonusul pentru calificarea în play-off, 5.000 de euro pentru un jucător, a devenit un premiu pentru clasarea pe podium! Un obiectiv pe care Astra nu prea mai are cum să-l îndeplinească. E pe 4 formația lui Iordănescu junior, dar se află la 7 puncte în spatele U Craiova, clasată pe 3, o distanță foarte greu de recuperat. z

Mai suportă Edi?

Astra a pierdut în vara trecută aproape toți jucătorii de pe vremea lui Șumudică și a izbutit să construiască o echipă nouă cu care participă în play-off. Rezultatele neașteptat de bune nu i-au asigurat liniștea lui Edi Iordănescu și antrenorul se gândește să renunțe, cel mai târziu după sfârșitul stagiunii. El se află în atenția Stelei, chiar a avut discuții cu Becali în ultimele luni, și ar putea ajunge la FCSB dacă Dică va rata titlul. Sau la alt club din Liga 1. "Doar la Dinamo n-aș putea să lucrez, deși îi respect pe suporterii de acolo pentru devotamentul lor", a specificat Edward de curând.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
minell73
minell73  •  15 Martie 2018, 08:18

Ati observat ca singura echipa laudata de gsp, este doar fcsb? De unde *** stiti voi cancanistilor ce s-a discutat la astra? Tot din "surse sigure"?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  14 Martie 2018, 22:51
Postat de gicab pe 14 Martie 2018, 21:39

Asta ai înțeles tu din tot ce am scris?

Lasa-l ce e gigist si astia sunt mai inceti!:)))

gicab
gicab  •  14 Martie 2018, 21:39
Postat de adyy25 pe 14 Martie 2018, 21:37

Cam asta e conceptia voastra, a dinamovistilor. Suparati ca nu v-a dat meciul Niculae!!!!! Niste blatisti ordinari, dovediti de atatea ori. De asta o sa aveti parte numai de play out.

Asta ai înțeles tu din tot ce am scris?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează