FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Gest superb al jucătorilor de la Concordia Chiajna » I-au vizitat pe cei doi copii răniți într-un accident

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 16:09

Jucătorii Concordiei Chiajna sunt alături de cei doi băieți, de 11 și 15 ani, care au fost răniți într-un accident de circulați la jumătatea lunii octombrie. (DETALII AICI)

Cei doi au fost duși de urgență la spital, sunt în afara oricărui pericol, dar au avut nevoie de îngrijiri medicale. Clubul Concordia Chiajna a decis să-i ajute pe cei doi băieți în recuperarea lor.

Au donat banii din incasările de la meciul cu CS U Craiova, iar azi, vedetele Concordiei i-au vizitat pe copii acasă, după ce ieri au fost externați. Bumba, Bud, Batin și Cristescu au mers la ei acasă, în Chiajna și au stat mai multe minute de vorbă cu cei doi băieți. Nu au lipsit nici cadourile pentru ei.

Solidaritate pentru cei doi

Elevii de la Școala "Alexandru Odobescu" nu au rămas insensibili la drama prin care trec Andrei și Alexandru, cei doi minori din Chiajna care au suferit răni grave în urma unui accident rutier. Aceștia s-au alăturat campaniei initiate de Concordia Chiajna, "Alături de Alex și Andrei!", prin care banii de pe biletele de la partida de ieri cu CSU Craiova vor fi donate familiei celor doi minori aflați acum în Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București. Elevii școlii din Chiajna au cumpărat bilete și au fost prezenți în tribune, alături de părinții lor, la partida Concordia-CSU Craiova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close