LIGA 1    •   EVENIMENT

Gest superb al unui fotbalist din Liga 1! Pleacă din cantonament pentru a fi alături de un prieten la meciul de retragere

Articol de — Vlad Nedelea Joi, 11 Ianuarie

Florin Cernat, mijlocașul lui FC Voluntari, va pleca din cantonamentul echipei sale pentru a fi alături de prietenul său Daniel Florea la meciul de retragere.Galațiul va fi gazda unui turneu de old boys, unde se vor aduna nume grele din fotbalul românesc, pe data de 27 ianuarie, iar cu această ocazie își va face retragerea și Daniel Florea (42 de ani), fost fundaș la Oțelul, Dinamo și Șahtior Donețk.

La turneul intitulat "Campionii din Oțel" vor fi prezente echipe precum Steaua, Dinamo, Rapid, Oțelul și FC Argeș. Nu va lipsi nici Naționala Artiștilor, deja o obișnuită la aceste turnee.

Printre jucătorii invitați se numără selecționerul Cosmin Contra, Adrian Mihalcea, Vlad Munteanu, Jerry Gane, Nana Falemi, Sorin Ghionea, Cristian Ciocoiu, Florentin Dumitru, Daniel Pancu, Constantin Schumacher, Daniel Niculae, Marius Niculae, Adrian Mutu, Dorinel Munteanu, Tibor Selymeș.

26803683 1654359477961017 1455908522 n

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase