FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gheorghe Hagi ar putea renunța la Bas Kuipers și Bradley de Nooijer » Ce l-a nemulțumit pe antrenorul Viitorului

Bradley de Nooijer, unul dintre cei doi olandezi ai lui Hagi, evoluează la Viitorul din 2017 // FOTO: GSP
Bradley de Nooijer, unul dintre cei doi olandezi ai lui Hagi, evoluează la Viitorul din 2017 // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 17:18

Gheorghe Hagi, 54 de ani, antrenorul celor de la Viitorul, e extrem de exigent când vine vorba de evoluțiile propriilor jucători. De rigurozitatea lui Hagi n-au scăpat nici cei doi olandezi din lot, Bas Kuipers, 24 de ani, și Bradley de Nooijer, 21 de ani, ale căror evoluții l-au nemulțumit pe tehnicianul dobrogenilor în ultima perioadă.

Deși Academia beneficiază și de suportul lui George Ogăraru, fost jucător apreciat în istoria recentă a lui Ajax, olandezii de Nooijer și Kuipers ar putea să plece de la Viitorul în această vară, susțin cei de la TV Digi Sport.

Hagi ar fi fost nemulțumit de evoluțiile celor doi, în special de prestația lui Kuipers, fundaș central. Acesta a început anul modest, a comis un penalty în remiza cu CS U Craiova, 0-0, iar mai apoi a fost eliminat în înfrângerea de la Giurgiu, 0-3.

Eliminarea din acea partidă pare să-i fi semnat sentința lui Kuipers, care de atunci a mai bifat o singură apariție, în victoria cu Hermannstadt din Cupă, 3-2.

Crescut la academia lui Ajax, Kuipers nu a avut evoluții pe măsura CV-ului său, în care se mai regăesc echipe precum Excelsior sau ADO Den Haag. Kuipers a venit la Viitorul la începutul lui 2019.

PE DE NOOIJER TOCMAI PUSESE OCHII GIGI

De asemenea, sursa citată mai scrie că Hagi ar fi nemulțumit și de Bradley de Nooijer, deși fundașul stânga e om de bază la Viitorul și chiar în urmă cu câteva zile fusese remarcat de patronul FCSB. Gigi Becali a spus că-l apreciază pe olandez în special pentru calitățile lui ofensive și cele fizice. 

De Nooijer evoluează la Viitorul din 2017, când a fost adus de la Dordrecht. A strâns 42 de apariții pentru dobrogeni în Liga 1.

Vezi și: VIDEO Ianis, ce-ai făcut? Hagi jr. va fi băgat în ședință de tatăl său pentru că n-a știut să răspundă la întrebarea asta

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  19 Martie 2019, 18:22

pana la urma e surpriza sau nu e ?..cred ca nu are cum sa fie daca apare AR...:)

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  19 Martie 2019, 18:07

Sunt dati afara pentru ca nu au dat pasa juniorului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează