FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gheorghe Hagi dă de înțeles că nu are bani pentru Gabi Torje: „E foarte scump, are pretențiile lui”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 21:28

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj din Supercupa României, printre altele, și despre situația lui Gabi Torje.

  • CFR Cluj - FC Viitorul se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, pe TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Vezi AICI detalii despre posibilul transfer

„Îi mulţumesc că a vorbit frumos despre mine. Gabi e un jucător foarte bun, e scump, aşa ştiu eu, că e foarte scump. Dar e un jucător foarte bun, care mi-a plăcut de mic. El are drumul lui, pretenţiile lui şi e greu ca el să se întoarcă în România”, a declarat Gheorghe Hagi.

500.000 €este cota de piață a lui Gabriel Torje, potrivit Transfermarkt

VEZI ȘI:

Mario Camora, cuvinte de laudă pentru Gheorghe Hagi, înainte de Supercupă: „Să îl felicităm pentru Academie” » Nici Ianis Hagi nu a „scăpat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Iulie 2019, 22:04

eu il stiam pe Torje baiat muncitor, nu un disperat dupa bani. sper ca intelege ca intr-un an la Viitorul, Hagi il poate pune pe picioare, sa ajunga chiar o solutie pentru nationala, din nou. daca prefera si el liga a 2-a turca dupa disperatii de tanase si rusescu...atunci e clara treaba. generatia asta a fost defecta nu doar fotbalistic, dar si dpdv rational.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează