FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gheorghe Hagi, atac dur la adresa contestatarilor Cristinei Neagu: „Ce atâta invidie și răutate? Hai să ne trezim odată!”

Gheorghe Hagi, alături de Cristina Neagu, foto: facebook Farul Constanța
Gheorghe Hagi, alături de Cristina Neagu, foto: facebook Farul Constanța

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 15:02 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 15:22

Gheorghe Hagi (58 de ani) a lansat un atac la adresa celor care contestă salariul mare pe care Cristina Neagu (35 de ani) îl câștigă la CSM București.

Patronul și antrenorul Farului Constanța este alături de handbalista desemnată cea mai bună din lume în 2015, 2016 și 2018.

Probleme pentru un jucător de la Rapid » Bergodi anunț clar: „Am pierdut timp cu el”
RAPID
Probleme pentru un jucător de la Rapid » Bergodi anunț clar: „Am pierdut timp cu el”

Gheorghe Hagi: „Ea trebuia să câștige un milion pe an sau două”

Cea mai bună handbalistă din lume, Messi al hanbalului, v-aţi mirat de ce câştigă 300 sau 250 de mii de euro. Domnilor, hai să ne trezim odată, vă rog frumos, ce atâta invidie şi atâta răutate? Ea trebuia să câştige un milion pe an, două milioane pe an. Chiar aşa ne ducem în jos, până unde?

Messi al handbalului, cea mai bună sportivă din lume, oare cât câştiga dacă era în altă parte? E incredibil câtă invidie şi câtă răutate, când de fapt ea trebuia să fie cea mai bine plătită, să aibă cinci sponsori, cei mai mari din România, dacă e Messi, cea mai bună din lume. Şi noi eram invidioşi de ce câştigă ea 250 de mii? E incredibil”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă premergătoare duelului cu FCSB, din etapa #24 a Superligii.

Hagi s-a enervat când a fost întrebat despre absența lui Darius Olaru din tabăra FCSB-ului. Golgheterul Superligii este suspendat.

Nouă ne lipsește cel mai bun mijlocaș de anul trecut, Băluță, dar nimeni nu pomenește vreo întrebare. Credeți că Băluță, Artean și Nedelcu se înlocuiesc ușor?! Ei nu joacă la mijloc, scuzați-mă! Mă interesează pe mine cine lipsește la ei? Ei oricum au un lot foarte bun. Lipsește Olaru, l-au luat pe Baba Alhassan, jucător foarte bun de Divizia A. O echipă nu stă într-un jucător.
- Gică Hagi

Farul este pe locul 4 în Superliga, cu 36 de puncte acumulate după 23 de partide și speră să obțină biletele pentru play-off. Constănțenii au un avans de un punct față de urmăritoare.

VIDEO. Avertismentul lui Gică Hagi: „Fac și eu cum a făcut Klopp”

Citește și alte știri:

„Boss-ul decide” » Care e situația lui Andrea Compagno
FCSB
„Boss-ul decide” » Care e situația lui Andrea Compagno
Rasismul lui Dorinel. Atâta tot
EDITORIAL
Rasismul lui Dorinel. Atâta tot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Februarie 2024, 16:46

...maine de ziua lui nasu stie ca vine finul cu plocon la el ...3 puncte ...nu mai mult ...

lulu
lulu  •  04 Februarie 2024, 15:53

Doamne,de ce tot îl băgați în seamă în orice chestiune si-l faceți sa se umple de ridicol?Mai "rege",handbalul nu e fotbal,salariile sunt mult mai mici,ea are unul dintre cele mai mari salarii din lume,de aia a și venit la București,doar nu din patriotism.Aia cu Messi s-a vrut o figura de stil a G.S.P.-istilor,nu crede tot ce aizi(de cetit e mai puțin plauzibil).Iară cum sunteți voi ,sportivii,plătiți în România,n-ati fi nici la jumate dincolo și nu vi s-ar oferi atâtea onoruri pt.nimic."Generația de aur"era sa atingeți performanța Bulgariei și pt.asta vi se face film.

emil1986
emil1986  •  04 Februarie 2024, 15:42
Postat de fereu pe 04 Februarie 2024, 15:13

Si Yannis Ronaldo.. Neagu este elefant bătrân o fi fost mesi o săptămâna. Mai mult nu.

Prostutule, Cristina a fost declarata de 3 ori cea mai bună handbalistă a lumii, specie de callvinist.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează