FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

Gheorghe Hagi a răbufnit la adresa unui titular de la Farul: „A zis el, nu eu! Nu te duci acolo doar ca să faci act de prezență!” » Ce l-a enervat pe „Rege”

Gheorghe Hagi / Foto: Farul Constanța TV, captură de ecran (YouTube)
Gheorghe Hagi / Foto: Farul Constanța TV, captură de ecran (YouTube)

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 20:37 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 20:48

Gheorghe Hagi (59 de ani), patronul și antrenorul campioanei en-titre, Farul Constanța, s-a arătat deranjat de declarațiile mijlocașului său central, Constantin Grameni (21 de ani), cu privire la meciul cu Rapid.

  • Rapid București – Farul Constanța se va disputa vineri, pe 15 martie, pe stadionul Giulești, de la 20:30. Partida contând pentru prima etapă a play-off-ului Superligii va fi redată live text de GSP.ro și transmisă în direct de către Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1
Două oferte din Franța pentru Philip Otele » Răspunsul oferit de CFR Cluj
CFR CLUJ
Două oferte din Franța pentru Philip Otele » Răspunsul oferit de CFR Cluj

„Regelui” nu i-a plăcut faptul că Grameni a spus că Farului îi va fi greu să marcheze contra Rapidului, deoarece Marian Aioani, portarul giuleștenilor, știe cum șutează dobrogenii, din moment ce aceștia sunt foștii săi coechipieri.

Gheorghe Hagi l-a „urecheat” pe Constantin Grameni

Gheorghe Hagi a subliniat că pentru a câștiga un meci trebuie ca jucătorii să aibă stabilit ca obiectiv să marcheze goluri. Iritat de vorbele lui Grameni, Hagi a adăugat că vrea să își vadă echipa marcând în Giulești.

„A zis Grameni, nu am zis eu. E părerea lui. Părerea mea e că trebuie să marcăm goluri. Dacă vrei să câștigi, trebuie să marchezi goluri.

Numai cu spiritul ăsta trebuie să te duci acolo. Nu te duci doar ca să faci act de prezență, te duci să marchezi.

Altfel, nu ai ce să faci cu rezultatul, plus că noi avem nevoie de victorie. Chiar dacă trebuie să avem echilibru între atac și apărare, trebuie să știm să atacăm, dar și să ne apărăm foarte bine. Rapid este o echipă foarte bună.

Despre aceste lucruri trebuie să vorbim. Asta trebuie să facem, dacă vrem să vorbim de fotbal. Pentru că așa mulți se fac că știu fotbal, dar puțini se pricep”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului Rapid - Farul.

Rapid București ocupă locul 2 în Superligă și va începe play-off-ul cu 28 de puncte după înjumătățirea de la finalul sezonului regular. Farul se află pe poziția a 5-a, cu 22 de puncte.

VIDEO Ioanițoaia la zi » Directorul Gazetei Sporturilor îl critică pe Ianis Hagi, în ciuda ieșirii nervoase a lui Gică Hagi: „Nu ar trebui să aibă asigurat locul de titular la națională”

Citește și:

Gafă în direct la un club din Superligă » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea conferinței
FC BOTOȘANI
Gafă în direct la un club din Superligă » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea conferinței
Primii pași ai lui Zeljko Kopic pe stadionul Dinamo: „Aici e istoria. Și viitorul”. A dezvăluit cum a decurs discursul de angajare pentru unii fotbaliști
DINAMO
Primii pași ai lui Zeljko Kopic pe stadionul Dinamo: „Aici e istoria. Și viitorul”. A dezvăluit cum a decurs discursul de angajare pentru unii fotbaliști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Mondo
Mondo  •  13 Martie 2024, 21:48

Sa speram ca le umple sacul Rapidul, si ne mai explica Hagi filosofia lui de joc dupa. Lu asta nu-i spune nimeni sa stea departe de microfon, si un papagal dupa 55 de ani ar puteam sa vorbeasca romaneste mai corect decit el.

godot
godot  •  13 Martie 2024, 21:42

Ăsta are 14 străini în lot, nu joacă nimic, schimbă 3 fundași în fiecare meci, face ca *** și îi terorizează pe jucători, scoate numai rebuturi și se dă deontolog.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Martie 2024, 21:24

...hagi este un mare ganditor ...el spune despre el ca se face a stii fotbal ...dar nu se pricepe ...el este egal cu botosesti dar da din gura ca este cel mai bun ...ha...ha...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează