FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Ghinion teribil pentru Sepsi Sfântu Gheorghe » Două echipe au refuzat să dispute meciuri de verificare cu gruparea covăsneană

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 16:44

Nou promovata Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se află în cantonament în Ungaria, acolo unde pregătește primul sezon din istorie pe prima scenă fotbalistică a României.

Covăsnenii s-au izbit de o problemă neobișnuită în cadrul stagiului de pregătire maghiar: două echipe au refuzat să mai dispute partidele amicale programate inițial de echipa din Sfântu Gheorghe. 

După macedonenii de la Vardar Skopje, astăzi a venit rândul campioanei Ungariei, Honved, să decline partida amicală cu Sepsi, motivând distanța mare dintre Budapesta și orașul în care covăsnenii dispută cantonamentul. 

" Honved Budapesta renunță la meciul amical stabilit în compania echipei noastre. Campioana Ungariei ignoră cei 170 de km până a cantonamentul nostru și nu mai vine să jucăm meciul.

Astfel, marți, la ora 17 jucăm la Mosonmagyarovar, în compania echipei locale, urmānd ca miercuri, la Felcsut, să ne măsurăm forțele cu formația ungară Csakvar.

După terminarea acestui ultim joc, echipa noastră va porni spre casă, urmând, ca perioada de pregătire pentru noul sezon competitional să continue la Sf. Gheorghe", se arată într-un comunicat postat pe facebook de gruparea covăsneană. 

Alte amicale:
Sepsi -SKN St.Pölten 0-1
Sepsi - Ararat Moscow 2-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează