FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriță nu mai suportă ce se întâmplă la Dinamo: "Sufăr foarte mult, vă dau cuvântul meu"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 13:38

Dinamo e foarte aproape să joace pentru al doilea sezon consecutiv în play-out, lucru ce-l enervează teribil pe Giani Kiriță (41 de ani).

Fostul fotbalist al ”câinilor” recunoaște că e dezamăgit de situația de la Dinamo și le cere lui Rednic și Negoiță să schimbe ceva urgent.

"Dinamo e o echipă debusolată, pentru că nu ai cum să baţi de o aşa manieră Craiova (n.r. 3-0) şi după să te bată Astra (n.r. 1-4). E peste puterea mea de a înţelege, scorul din meciul cu Astra putea să fie şi mai mare, pentru că au fost foarte multe ocazii pe lângă goluri.

E vorba despre mentalitatea jucătorilor, ea trebuie crescută. E nevoie ca fotbaliştii să fie crescuţi cu acest spirit al lui DInamo. Acum, ei sunt bucuroşi că au ajuns să joace la Dinamo, se bucură de asta şi se mulţumesc că pasează cu adversarii. Eu sufăr foarte mult, vă dau cuvântul meu! Trebuie să se întâmple ceva, pentru că de şase ani nu se face nimic", a declarat Kiriţă, la ProSport Live.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Decembrie 2018, 16:11

pai ia calmante, pulică/

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caine.dupa.moarte
caine.dupa.moarte  •  25 Decembrie 2018, 15:56

Lasă geani, că la anul îți va crește inima în piept când veți avea cea mai tare galerie din liga a 2a. Mai ales cu scenografiile alea! Mai bine se vâd efectele vizuale când joci la matineu.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  25 Decembrie 2018, 15:45

Dinamovistii paseaza cu adversarul. Fc5bistii cu deaconu si gasca lui de mafioti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează