FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Gică Craioveanu a reacționat după ce Băluță a refuzat-o pe FCSB: "Păi, noi nu suntem o echipă mare?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 21:06

Gică Craioveanu (49 de ani) a fost prezent la partida câștigată de CSU Craiova în fața lui FC Botoșani, scor 1-0, din etapa a 6-a din Liga 1.

"Sincer, eu cred că, per total, Craiova merita să câştige. Căutam doi jucători pe două posturi fixe, dar nu vreau să spun despre care este vorba, pentru că nu vreau să jignesc anumiţi jucători. Trebuie să vină doi jucători care să ne ajute", a declarat Craioveanu la TV Digi Sport.

Întrebat ce părere are despre refuzul lui Alexandru Băluță de a merge la FCSB, Craioveanu a fost foarte clar: "Craiova nu este echipă mare? Steaua a fost şi va fi, poate, cea mai bună echipă, pentru că a câştigat Cupa Campionilor Europeni, dar şi Craiova este o echipă mare".

2.000.000 €a oferit Gigi Becali în schimbul lui Băluță, însă jucătorul n-a vrut să vină la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
fcu1948
fcu1948  •  15 August 2017, 16:32
Postat de dansy pe 15 August 2017, 08:34

Numai voi nu recunoasteti ca CSU E Univrsitatea Craiova!!!

Logic că nu recunosc din moment ce nu au motive întemeiate. Vezi că nici cei de la UEFA nu recunosc o asemenea aberație!

dansy
dansy  •  15 August 2017, 08:34

Numai voi nu recunoasteti ca CSU E Univrsitatea Craiova!!!

stelbz
stelbz  •  14 August 2017, 10:01
Postat de valentinn10 pe 14 August 2017, 02:23

Vezi tu bai frate cum TOATA LUMEA recunoaste ca STEAUA E STEAUA ca doar baluta nu a fost ofertat de ratatul lacatus, nu?, deci STEAUA E NUMAI UNA, STEAUA NOASTRA, STEAUA ROMANIEI, STEAUA BUCURESTI, FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC, restul e vrajeala pe care nu o mai halesc nici cainii sau ...doar cainii

Desigur ca asta este realitatea. STEAUA BUCURESTI ! Pe oricine vei intreba cine joaca in Liga I sau in grupele EL va spune : STEAUA ! Joaca Steaua, vor spune toti stelistii care au sustinut ani de zile aceasta echipa. Ne vom intalni ca suporteri la partidele cu Dinamo, Astra, Viitorul, CFR etc...; La Botosani, Iasi, Cluj s.a. stadioanele vor fi pline de STELISTI... Milioane suporteri stelisti( copii, tineri, varstnici) DIN TOATA ROMANIA (!) gandesc la fel. Numai cateva sute din Bucuresti din cartierul Ghencea (fii si rude ale ofiterilor si cei de la fosta Peluza Sud care gandesc asa cum vrea Talpan). Ei vor sustine CSA din Liga a V a......Sa le fie de bine !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează