FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi a anunțat viitorul celui mai valoros jucător de la Farul: „Dacă vin milioanele, poate pleacă!”

Gică Hagi / foto: GSP
Gică Hagi / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 13:43 / Actualizat luni, 22 mai 2023 14:15

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Farul Constanța, a vorbit luni dimineață despre viitorul lui Denis Alibec (32 de ani), golgeterul „marinarilor” din această stagiune.

„Regele” a anunțat că vrea să construiască o echipă puternică în perspectiva participării în preliminariile Champions League, însă, cu toate acestea, nu exclude posibilitatea ca Denis Alibec să-i părăsească pe constănțeni în această vară. 

Dacă vin milioanele, poate pleacă!”, a spus Hagi duminică seara, în „explozia” de bucurie de pe gazon. Azi-dimineață, tehnicianul a detaliat situația lui Alibec.

Doar cu Hagi se poate! 10 jucători care-i datorează totul „Regelui” » Erau prăbușiți, dar au devenit campionii României: de la „legiunea Dinamo” până la fotbalistul alungat de Iftime
FARUL CAMPIOANĂ
Doar cu Hagi se poate! 10 jucători care-i datorează totul „Regelui” » Erau prăbușiți, dar au devenit campionii României: de la „legiunea Dinamo” până la fotbalistul alungat de Iftime

Gică Hagi, despre situația lui Denis Alibec: „El decide dacă are o ofertă bună de afară”

„Denis este un băiat special, un jucător special… o bomboană. Este atât de uşor să lucrezi cu e! Şi el, ca orice alt mare fotbalist, are momentele lui, personalitatea lui. Noi, cei care venim din Constanţa, ne aprindem mai mult câreodată.

I-am spus şi lui: «Dacă tu vrei, eu vreau. Ne înhămăm amândoi la o muncă foarte bună» şi uite că a ieşit. Cu noi are doi ani contract. Depinde de el ce va face. Nu pot să opresc un jucător.

Cu toţii muncim şi contează câţi bani câştigă. Afară poate să plece liber, dacă vrea să rămână la noi, este foarte bine. Pentru el am făcut acest contract. (...) Dacă are o ofertă foarte bună de afară, decide el. Normal, mi-ar plăcea să rămână, avem treabă de făcut. Dar dacă vine o ofertă cu bani foarte mulţi, nu poţi să refuz”, a spus Hagi, la emisiunea „Fanatik Superliga”. 

Alibec făcut un sezon excepțional. Este prima dată când am văzut un «Alibec-fotbalist», din prima până în ultima etapă. A fost numărul 1 pe teren. A tras echipa după el, a pasat pentru toată lumea.

- Basarab Panduru, expert Orange Sport

Alibec a văzut meciul de pe tunel și a plâns 

Marele absent al Farului în acest final de campionat, Denis Alibec, eliminat în meciul cu CSU Craiova, a urmărit partida de pe tunelul spre vestiare.

Galeria gazdelor nu l-a uitat, i-a strigat numele de mai multe ori și a afișat și un banner de susținere: „Denis Alibec, unul dintre noi”. Atacantul a izbucnit în lacrimi la golul de 3-2 al lui Munteanu.

900.000 de euroe actuala cotă de piață a lui Alibec, conform Transfermarkt

+14 FOTO

Citește și alte știri despre Farul: 

„Acolo ești zero!” » Fotbalistul Farului nu s-a ferit de cuvinte: „FCSB are toate avantejele posibile, nu știu de ce nu câștigă titlul”

Gică Hagi dă lovitura » Câți bani primește Farul după câștigarea campionatului

„Campionii s-au născut la Constanța!” » Stere Halep a intrat pe teren după victoria Farului cu FCSB, apoi a făcut show la petrecerea campionilor

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează