FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi: "Aș vrea să mă duc și eu afară, să stau 6 luni și să iau două milioane" » Ce l-a întrebat Butragueno

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 14:50

Gică Hagi a comentat zvonul revenirii lui Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj.

"Aş vrea să mă duc şi eu afară, să stau şase luni să iau două milioane şi să mă întorc. Îl plângeţi voi pe Petrescu. Lăsaţi-l că e bine. A câştigat campionatul. Dacă vine va fi mai frumos campionatul.

Meritul meu e unul singur. Că am avut curajul şi cel mai bun lucru făcut e acea Academie. Am luat-o de jos. Am avut puterea să mă întorc de la Real Madrid şi de la Barcelona la Săcele, la Ovidiu, la Constanţa pe câmp.

Pe mine m-au crescut alţii. Eram obligat să fac lucrul ăsta. Să vin acasă. Am vorbit cu Butragueno. M-a întrebat cine bagă bani?  I-am zis că îi bag eu", a declarat Hagi conform TV Telekom Sport

Vezi și: Gică Hagi a sunat la miezul nopții și l-a mitraliat pe Gigi Becali în direct: "A intrat în fibrilații! Continuă să strice TOT"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
337461080097992
Marian Dumitrescu  •  26 Noiembrie 2018, 23:11

Hagi a fost si este un frustrat. Nu a avut banii si nici trofeele altora (nici ca jucator, nici ca antrenor). Cati bani a luat de la FRF-ul lui Mircea Sandu pentru a face Academia ? Stie lumea ca el isi platea un maseur la Academie cu salariul minim pe economie ? Despre ce vorbim ?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  26 Noiembrie 2018, 20:08

De preferat este să ne laşi tu...Poate ai alte treburi şi te reţinem, că prea eşti important !

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  26 Noiembrie 2018, 19:14

Si cine te opreste ????? Du-te si o sa-ti vezi ADEVARATA VALOARE !!!!! Ai fost si la nationala si de la tine a inceput declinul , aveai 7 varfuri in acelasi timp in teren si te mirai de ce nu intra mingea-n poarta !!!!! Hai , ne lasi ?????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează