FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Gică Hagi dezvăluie că a refuzat două oferte importante din Anglia: "Am cerut un salariu mare"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 18:32

Gică Hagi, 53 de ani, a dezvăluit că înainte de a semna cu Barcelona și apoi când juca deja în Spania, a avut două oferte importante din Anglia.

Hagi a spus că l-au dorit Tottenham și Newcastle și a explicat de ce nu s-au făcut transferurile.

"Aveam ofertă din Anglia, înainte de Barcelona. Îmi pare rău că nu m-am dus. Tottenham m-a vrut, dar am ales Barcelona, chiar dacă am pierdut bani atunci.

Am avut ofertă și când am plecat de la Barca, de la Newcastle. Kevin Keegan, unul dintre idolii mei, era acolo și m-a dorit. Am cerut un salariu mai mare și englezii nu au vrut să mi-l dea. M-am dus la Galatasaray, pentru că erau mai mulți bani. M-am dus la cine a dat mai mult", a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

Gică Hagi a jucat doi ani la Barcelona, între 1994 și 1996, bifând 51 meciuri și 11 goluri. La Galatasaray a jucat între 1996 și 2001.

Citește și: Hagi e optimist înainte de următorul meci: "Am jucat mereu bine acolo, asta ne dorim și acum" » 3 indisponibili + situația jucătorilor care lipsesc de mai mult timp

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  05 Octombrie 2018, 07:18

pai si pingelica a fost in anglia si chiar a fost primit regeste. englezii doreau sa isi vinda shiftul ala de bac necuumparat de nimeni. ma rog. cred ca ti-au pus niste conditii si atunci ai cerut un car de bani pentru ca stiai ca nu vor accepta. o logica simpla machidoneasca smechereasca bazata doar pina in 30 de metrii ca dupa aia nun mai stie mahidonul sa masoare. nu. a fost solicitat undeva prin stepa rusa si asta a spus dan petrescu pe cind l-a sfatuit sa accepte dar omul are bani stie sa isi bea cafeaua fara miere ca asa ar mai divorta o data... (apropo poate se va spune si adevarul dece becali a mintit la divort si a fost tinut cu usile inchise. de treaba rusionasa a lui hagi ne=a spus ceva dumitru dragomir. in rest lauda-ma gura ca nu are cine. ma intrebam cum se va descurca cu engleza sau pentru ca acolo e mai usor ca sint doar un "s" la persoana a treia la conjugari. o fi stiind forma inversa de la conditionalul optativ al verbului a minca? il spun eu " mincati-as" esti tot mai ridicol.

mihai231
mihai231  •  04 Octombrie 2018, 21:41

Pt unii.. Hagi nu a făcut nimic pt fotbalul romanesc... *** de *** ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Octombrie 2018, 20:12

In VIITORul apropiat se va infiinta echipa galaxiei, iar machedonul va fi rugat in genunchi sa devina antrenorul acesteia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează